in

”Britney blev drogad”

britneyfd
"Britney blev drogad"

Omyndigförklarad, hämtad av polis för andra gången och inlagd på psykiatrisk klinik. Nu talar Britneys mamma ut: ”min dotter blev drogad…”

Mer

bdjs

Omyndigförklarad, fråntagen vårdnaden om sina två små söner och inlagd på psykiatrisk klinik. Nu tar Britney Spears föräldrar i med hårdhandskarna för att få kontroll över deras 26-åriga dotters vård.

Domstolen i Los Angeles godkände idag föräldrarnas anmälan om besöksförbud mot Osama ”Sam” Lufti, mannen som enligt Lynne Spears trakasserat, kontrollerat, verbalt misshandlat – och drogat hennes dotter.

I ett sex sidor långt dokument som lämnats till domstolen, berättar Lynne detaljerat om kvällen i förra veckan då hon, tillsammans med en väninna och Britneys pappa, bestämde sig för att åka till dotterns hur, efter att de hört på nyheterna om ett bråk mellan henne och Sam Lufti.

”Han krossar hennes tabletter och gömmer dem i maten”

samlufit

När Britneys mamma anlände till dotterns hus möttes hon av Sam Lufti, som varit hennes ständiga följeslagare de senaste månaderna.
– Eftersom han hört att vi var på väg, så hade han skickat iväg Britney i en bild med en paparazzifotograf, berättar Lynne och beskriver Lufti som hotfull och lynnig. Han beordrade dock snart Britney tillbaka till huset.

– Han berättade att han krossar hennes tabletter och gömmer dem i maten, det var därför hon hade varit lugn de senaste tre dygnen. Hon hade sovit. Han berättade att doktorn som behandlade henne nu försökte få henne i sovande koma, för att de skulle kunna ge henne mediciner som skulle läka hennes hjärna.

”Hon pratade som en liten flicka”

bitr

Lynne hade svårt att få kontakt med dottern, som var orolig och vägrade vara stilla.
– Hon städade i huset. Hon bytte kläder flera gånger. Hon bytte kläder på sina tre hundar fler gånger. Hon pratade som en liten flicka, berättar Lynne.

Den bisarra kvällen fortsatte med att Lufti föreslog att de alla skulle dricka tequilashots. Ingen ville ha, istället serverade han vin. Plötsligt ville Britney åka iväg och köpa läppstift på en nattöppet snabbköp, Lynne följde med i bilen och fick betala för läppstiftet eftersom Britney kort inte fungerade.

I nuläget är Britney inlagd på psykiatrisk klinik, hon hämtades dit av polis i helgen.
Sam Lufti är enligt domstol förbjuden att kontakta Britney via sms, telefon, mail, personligen eller på annat sätt. han får inte komma i närheten av henne, sjukhuset eller någon av hennes närstående eller deras bostäder.

Britney vägrar att lita på sina föräldrar

britneyspearsphotout2

Till domstolsförhöret hade Britney skickat nya advokater som framförde att hon ”starkt motsatte sig” att föräldrarna tog kontroll över hennes tillgångar. Hon litar fortfarande inte på sina föräldrar.

13 februari avgörs det i domstolen på nytt om Britney är kapabel att fatta egna beslut. Britneys föräldrar säger sig vara ”förkrossade” över situationen. Britneys pappa Jamie berättar om sitt besök på sjukhuset i söndags:
– Jag kom in, Britney låg ner. Jag lutade mig fram för att pussa henne, men hon vände sig bort. Jag sa att jag älskade henne, hon svarade ”det gör du inte alls, för doktorn säger att du försöker hålla kvar mig här… Någon ljuger”.