in

Boxarna som räddar vintern

Boxarna som räddar hösten

Snålblåst och ösregn? Kasta dig i soffan! Veckorevyn.com tipsar om höstens bästa DVD-boxar!

Mer

Vardagshumor på Manhattan…

seinfield klar

Här får vi träffa fyra ytliga, självupptagana och cyniska personer från Manhattan. I spetsen står ståuppkomikern Jerry Seinfeld. Serien är känd som ”serien om ingenting”, då historierna ofta handlar om vardagslivet och problem som rör högst vardagliga saker.
Passar dig som
: Är skadeglad, älskar ironi och skrattar åt klockren vardagshumor
Pris samlad box
: 1999 kr.
Pris per säsong
: 249 kr.

Dramatik i Los Angeles

hills

Unga, vackra och framgångsrika, det är huvudpersonerna i MTVs succéserie The Hills. Huvudpersonen Lauren Conrad har flyttat till storstaden för att förverkliga sina drömmar. Kombinationen hårt collageliv, extrajobb på Teen Vogue och ett stormigt förhållande är allt annat än lättmanövrerat.
Passar dig som: Läser skvallertidningar utanför frisörsalongen utan att skämmas och har stenkoll på kändisvärlden.
Pris per säsong: från 179 kr.

Mor och dotter-relation

Amerikansk dramakomedi om den ensamstående unga mamman Lorelai Gilmore och hennes dotter och bästa vän Rory. Serien visar på en svår balansgång mellan vänskap och förhållandet mellan mor och dotter!
Passar dig som
: Fullkomligt älskar relationer och njuter av jul-och halloweenfirande i amerikanska småstäder.
Pris samlad box
: 1999 kr.
Pris per säsong
: 349 kr.

144 spännande timmar med Jack Bauer

24

Prisbelönta succéserien 24 om agenten Jack Bauer som försöker rädda USA från terrorister. TV-serien utspelar sig under 24 timmar och varje avsnitt ska motsvara 1 timme i realtid!
Passar dig som
: är actionnörd och älskar att sitta som på nålar!
Pris samlad box
: 1499 kr.
Pris per säsong
: från 299 kr.

Highschool-drama

onth

Natan och Lucas Scott – bröder, basketspelare och bittra friender. Under den lilla staden Tree Hills präktiga fasad duggar intrigerna tätt. Natan är pappans bortskämda ögonsten medan Lucas bor med sin mamma under betydligt sämre förhållanden. Inget blir bättre av att båda spelar i samma basketlag.
Passar dig som: Gillar The O.C, familjegräl och basket.
Pris per säsong: från 199 kr.

Underbara vänner

vanner

Amerikansk komedi om galna gänget Monica, Rachel, Ross, Chandler, Phoebe och Joey som med sina olika och extrema personligheter får vem som helst att skratta!
Passar dig som: Gillar enkel, vitsig och ironisk humor.
Pris samlad box: 1799 kr.
Pris per säsong: från 199 kr.

Pengar, kärlek och intriger i OC

oc kl

Bad boy Ryan flyttar in hos familjen Cohen i Orange County. Vackra granntjejen Marissa möter Ryan och kärleken sprudlar! Detta blir starten på en lång och komplicerad kärlekshistoria.
Passar dig som: Fullkomligt älskar highschool-filmer om snygga personer som festar, bråkar och blir hejdlöst förälskade.
Pris samlad box: 1999 kr.
Pris per säsong: 499 kr.

Farliga Gunwald…

beck

Som vi älskar att se Persbrandt! Farlig, elak och läcker… Mord och brott utreds av godtrogne Martin Beck, som vi aldrig kommer kunna sluta att tänka på som Sunes pappa!
Passar dig som: Inte får nog av svenska deckare och liksom vi blir alldeles till oss av Micke Persbrandt. Pris samlad box: 1999 kr.
Pris per säsong
: Från 149 kr.

Fantastiska förmågor

heroes

Till ytan alldeles normala människor, men så är självklart inte fallet. Heroes handlar om en handfull människor som successivt upptäcker att de besitter förmågor långt över det naturliga. Deras vägar korsas och tillsammans måste de förhindra världen från att förintas.
Passar dig som: Önskade att du kunde stanna tiden som liten. Men även gillar drama kantat av spänning.
Pris per säsong: 449 kr.

Beverly Hills 90210

beverly hills

Klassikern och pionjären till allt vad Highschool-serier heter. Tvillingarna Brandon och Brenda flyttar till Beverly Hills där de börjar High-school och lär känna skolans coolaste gäng!
Passar dig som
: Älskar Highschool-filmer och som gärna lever dig in i intriger och krångliga relationer.
Pris per säsong
: från 249 kr.

Skor, sex och singelliv

satc

Serien som tagit halva jordens befolkning med storm behöver knappast någon närmare förklaring. 44 timmar av sex, relationer och massor av snygga kläder (oftast!) fyller tomheten efter filmen. Dessutom kommer skivorna i en skokartong. Kan det bli bättre?
Passar dig som: Värdesätter dina vänner högt, frossar i skor och män.
Pris per säsong: från 249 kr. 599 kr/6 säsonger.

Skvaller om mediebranschen

dirt

Ta en titt på den glassiga kändisvärlden under lupp. I Dirt möter du stjärnorna, intrigerna och maktspelet från Lucy Spillers (Courtney Cox) synvinkel. Hon är en hänsynslös chefredaktör för Hollywoods mest inflytelserika skvallertidning, ständigt på jakt efter smaskigt skvaller.
Passar dig som: Läser Perez Hiltons blogg och drömmer om en karriär i tidningsbranschen.
Pris per säsong: 449 kr.

Återupplev barndomen…

astrid

Återupplev barndomens glada dagar genom Astrid Lindgren. Som vi saknat Tjorven och Skrållan och barnen i Bullerbyn och Karlsson på taket och Ronja Rövardotter och… ja, allihop!
Passar dig som: Vill återuppliva barnet i dig.
Pris: 2 995 kronor för alla Astrid filmer!

Mycket kärlek med tre fruar…

biglove

Underbar och välskriven serie om polygamistfamiljen i Utah. Bill kämpar med att hålla sina tre fruar nöjda samt att bevara hemligheten om sina tre fruar för omvärlden, vilket är allt annat än en dans på rosor. Snygga Chloë Sevigny och tuffa Ginnifer Goodwin spelar de två yngsta fruarna.
Passar dig som: Har en förkärlek för udda komedidramor och tycker att less is bore.
Pris per säsong: från 199 kr.

Advokat med livlig fantasi

ally

Inte visste vi att advokater hade tid för ett privatliv! I Ally McBeal får vi följa med till advokatfirman Cage & Fich. Det är dock inte lika mycket fokus på rättsfall som det är på karaktärernas privatliv. Huvudrollsinnevararen Ally bjuder på ett trassligt kärleksliv och en mängd fantasier och hallucinationer.
Passar dig som: Någon gång gått i juristtankar och som tror på kärlek mot alla odds.
Pris per säsong: från 449 kr.

Oseriösa läkare med humor

scrubs

Lättsammaste underhållningen när man inte orkar tänka. De bisarra karaktärerna i Scrubs kan verkligen roa en när man behöver muntras upp. Man blir dock inte så sugen på att besöka läkaren…
Passar dig som: Har sjuk humor och är lätt skadeglad.
Pris per säsong: från 99 kr. Eller 799 kr för säsong 1-5.

Fast på en öde ö!

lost2

Ett plan störtar  på en tropisk ö i Stilla Havet. I serien Lost gäller det att överleva. Intrigerna börjar tätna och snart står liv och död på spel.. Och vilka är de på andra sidan…?
Passar dig som: Älskar att få adrenalinkickar, även i tv-soffan.
Pris per säsong: från 169 kr/säsong.

Kärlek på arbetsplatsen

greys

Cityakuten kan slänga sig i väggen! Följ den eviga kärlekshistorien om McDreamy och Meredith och resten av läkarna på sjukhuset Seattle Grace som kämpar för kärlek eller mot tragiska levnadsöden.
Passar dig som: Gillar drama, passion, kärlek, sjukhus och blod.
Pris per säsong: från 99 kr. 699 kr/säsong 1-3.

Hemmafruars mörka hemligheter

desperate

Wisteria Lane kan verka vara en tyst och fridfull gata, men i Fairview bär alla på mörka hemligheter. Frågan är bara hur många. Grannfruarna pendlar konstant mellan vänskap och osämja. Galet? Ja, men det är också det som gör serien så himla bra!
Passar dig som: Lockas av tanken att bli hemmafru som Emma Andersson.
Pris per säsong: från 169 kr 699 kr säsong 1-3.