in

Blondinbella rapporterar från VMA 2009!

bild 1
Blondinbella rapporterar från VMA 2009!

Isabella Löwengrip, 18, är snart Blondinbella med hela världen. På söndag befinner hon sig på röda mattan tillsammans med världens hela kändiselit på MTV Video Music Awards i New York.

Mer

isabella

VeckoRevyn mötte Isabella Löwengrip för en exklusiv intervju om det nya MTV-samarbetet på hotell Diplomat i Stockholm.

Kommer du ihåg kyssen mellan Madonna och Britney Spears?  Eller när samma popprinsessa gjorde ett minst sagt förvirrat combackframträdande år 2007? Allt skedde på MTV’s världsomtalade gala, MTV Video Music Awards.

I år ska ingen mindre än Sveriges egna bloggprinsessa, Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, bevaka galan för MTV – för hela världens beskådan.

– Bloggandet har inte kommit lika långt internationellt – men det är något vi är väldigt bra på i Sverige. Isabella är inte bara en proffsbloggerska, utan även en driven och positiv tjej, och därför passar hon utmärkt för jobbet, berättar Peter von Satzger, PR Manager på MTV Networks Nordic till VeckoRevyn.

Isabella kommer möta kändisarna på röda mattan och rapportera för MTV både via blogg och video.

– Jag tror att jag uppfattas som en driven, positiv person som är duktig på det jag gör. Vem som helst kan prata engelska efter 12 år i skolan, det är nog för att jag är glad, utåtriktad och kan armbåga mig fram bland tusentals journalister som jag har fått det här uppdraget, berättar en förväntansfull Isabella.

– Jag tror inte att jag lyckats smälta hur stort det här är ännu. Det är världens chans, och helt overkligt.

Och är det något Isabella har, så är det världens chans. Galan, som kommer sändas på MTV klockan 02.00 på måndag morgon svensk tid, når ut till 1,2 miljarder människor. Isabellas blogg och videoklipp kommer inte bara läsas och ses av hennes svenska fans, utan av människor från hela världen.

– Jag tror absolut att Blondinbella är ett koncept som kan funka utanför Sverige. Bloggandet är ju inte lika stort utomlands, och jämför man min blogg med politikerbloggarna som finns i USA är det en rätt så stor kontrast. Nu får världen upptäcka en personlig blogg som slagit igenom, som ett The Hills i bloggformat. Det är bara en tidsfråga innna bloggandet slår igenom på samma sätt även utomlands, och det vore otroligt häftigt att få vara en del av det.

Isabella ser mest fram emot att få stå bakom kameran och prova på riktig journalistik.
– Det här är det största jag gjort hittills. Det är fantastiskt att få chansen att utveckla sig till det bättre! Det är också roligt med en helt ny utmaning, inte bara för bloggen, utan även för mig, Bella.

Självklart lockar det även att få träffa de stora idolerna, Beyoncé, Lady Gaga och Britney Spears.

– Tänk att jag ska prata med dem! Det är helt overkligt! Egentligen borde jag väl fråga frågor kring musiken, men jag måste bara få se Beyoncés ring och fråga om det inte är dags för påökningen i familjen Knowles-Jay Z.

Du kan läsa Blondinbellas MTV-blogg här!

I Isabellas I-Pod…

ipod