in

Blondinbella och Tyra gör talkshow!

bild 1
Blondinbella och Tyra gör talkshow!

Äntligen är nyheten ute! I veckor har det tisslats och tasslats på bloggarna – vad är det Blondinbella och Tyra Sjöstedt har för hemligt projekt tillsammans? VeckoRevyn vet!

Mer

bellatyrashow2

Hej Isabella och Tyra, vad är det ni har på gång?
Isabella- Vår bloggtalkshow är något helt nytt i bloggvärlden. De enda gångerna man har chansen att se något live handlar det om idrott eller stora tävlingar – och dessutom på vanlig TV. Vår målgrupp, bloggarna, kollar helt enkelt inte lika mycket på TV längre, därför fångar vi dem i bloggen.
Tyra- Ja, istället för att jaga tittarna och trafiken fångar vi dem direkt i bloggen där de redan finns.

Hur föddes idén?
Tyra- Vi kom på det under en vanlig fika. Vi insåg att vi är jäkligt bra på det här med bloggar, och att vi dessutom har stor makt i bloggvärlden.
Isabella- Idén kändes egentligen rätt så naturlig, båda hade tänkt på det innan. Under en promenad runt Djurgården bestämde vi oss – det var klart att vi skulle göra det här!

För bara några veckor sen började bloggrealityserien Glamourama sändas på TV3 Play. Hur ser ni på det?

Isabella- Det känns jättebra! Vi ser inte alls Glamourama som ett hot, det har snarare bäddat för oss då bloggläsarna fått upp ögonen för webbTV.
Tyra- Dessutom skiljer sig programmen från varandra. I Glamourama följer man tre bloggtjejer, som en realityshow. Bella & Tyra Show är en direktsänd talkshow som blandas med förinspelade klipp.

Kan ni avslöja vad vi kommer få se i programmen?

Bella- I varje avsnitt bjuder vi in en bloggare till studion. Tanken är att showen ska kännas superaktuell, och därför kommer vi bjuda in bloggare beroende på vad som är aktuellt i bloggvärlden just då.
Tyra- Sen kommer vi också blanda intervjuerna med modespaningar, tävlingar mellan mig och Bella och roliga, förinsplade klipp. Till exempel ”Världens bästa jobb”.
Isabella- Första gästen är Kenza!

Från bloggare till programledare – hur känns det?
Tyra- Det känns ändå väldigt naturligt, både Bella och jag är ju kameravana.
Isabella- Tittarna har redan lärt känns oss via bloggen och vi kommer vara likadana framför kameran. Jag gjorde dessutom ett webbTVprojekt med TV400 för ett år sen som jag lärde mig otroligt mycket av.
Tyra- Och så jobbar vi med världens bästa team!

VeckoRevyn önskar Isabella och Tyra all lycka med projektet!

Du kan se Bella & Tyra ShowBlondinbellas blogg, Tyras blogg, Nyheter24 och Bellatyrashow.se. Programmen sänds live varje torsdag med start den 11:e mars till 21.00-21.30.

Programmen går även att se i efterhand.

bellatyrashow1