in

Blondinbella delar med sig av sina karriärstips!

bb2

Drömmen om ett liv som kläddesigner är inte ovanlig bland tonårstjejer världen över. Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har precis släppt sin första klädkollektion Classified och delar med sig av sina bästa tips för dig som vill lyckas som designer!

Mer

bb2

Isabella är stolt över att ha lyckats kombinera stil, kvalitét och bra priser med det egna märket Classified.

”Det är så tråkigt att man ska behöva gå till dyra märken som Ralph Lauren för att hitta ett snyggt, klassiskt plagg som samtidigt håller god kvalitét” säger Isabella Löwengrip när VeckoRevyn möter henne för att spana in klädkollektionen från det egna märket Classified. ”Mitt främsta mål med kollektionen är att kunna erbjuda plagg som har lika bra kvalitét som dyra märken, fast till ett bra pris.”

Kollektionen, som består av klänningar, kavajer, cardigans, skjortor och träningskläder i klassiskt snitt, har redan kommit ut till försäljning på webbshopen Bubbleroom. Inom kort kommer man även kunna hitta Isabellas kläder i ett 50-tal utvalda butiker.

VILL DU OCKSÅ BLI KLÄDDESIGNER? ISABELLA GER DIG 5 FRAMGÅNGS- TIPS!

1. Visionera!
”Sätt upp ett tydligt mål och ställ in dig på att det SKA gå. För allt kan gå, bara man verkligen vill.”

2. Haffa dem som har drömjobbet!
”Ryck tag i dem som har drömjobbet och fråga dem vad som krävs för att kunna jobba med drömjobbet. De kan säkert ge bra och inspirerande tips, de kan dessutom vara en bra kontakt för framtiden.”

3. Bjud på lunch!
”När du hittat människor som du kan lära dig saker av, eller som kan tänkas vara intresserade i din affärsidé skadar det inte att bjuda på lunch. Då får ni båda en chans att prata ordentligt och ostört i en hel timme, på ett avslappnat och naturligt sätt. Det är viktigt att vara trevlig mot alla du möter, försök få med så många som möjligt i ditt nätverk!”

4. Visa upp dig!
”Se till att investerare och annat folk inom branchen vet om att du finns och att du har ett intresse i att arbeta med dem. Håll kontakten och se till att ni ses på möte, eller som ovan, över en lunch.”

5. Ge dig inte!
”Alla möter motgångar, men det är otroligt viktigt att inte låta dem trycka ner dig. Ge aldrig upp din dröm!”