in

Bloggsuccé på Veckorevyn.com!

bloggdragare2

Jippie, jubel och hurra! Efter Blog Awards 2011 fortsätter Veckorevyn.com att öka. Du är en av 115 000 unika besökare den här veckan som besöker och läser Veckorevyn.com. Framgångsrecepetet? Våra bloggare!

Mer

Mode, skönhet, sex och horoskop är det de flesta besökare gillar att läsa om på Veckorevyn.com. Men den största succén står helt klart vår 11-man starka VIP-bloggarmé för. Tillsammans hade de mer än en kvarts miljon unika beökare under oktober månad.

Linda Clarenbring, bloggchef på Veckorevyn.com. Vad är hemligheten bakom bloggsuccén på Veckorevyn.com?
– Jag tror att det handlar mycket om att vi har valt att ha engagerade och duktiga bloggare inom olika nischer. Allt från mode och träning till glamourösa liv som många bara drömmer om.

Exempelvis är Helen Torsgården (Hiilen) en fantastisk makeupartist som varje dag får oss att häpna med sina sminkningar, PT-Fia inspirerar oss att bli mer hälsosamma med sina inlägg om träning och mat, vi får följa med bakom kulisserna med Molly Sandén, inspireras av fantastiska modebilder i Amanda Astors och Jakob Anderssons bloggar. Eller varför inte drömma sig bort i Los Angeles tillsammans med Jennifer Åkerman och Sara Montazami?

Hur blir man en VIP-bloggare på Veckorevyn.com?
– Jakten på nya potentiella VIP-bloggare pågår ständigt så har du tips på en bra blogg eller vill att vi skall titta på just din blogg så maila mig gärna på [email protected].

Om jag startar en blogg nu, hinner jag med en nominering till Blog Awards 2012 då?
– Absolut, starta din blogg idag, håll utkik på Veckorevyn.com och när det är dags för att nominera till Blog Awards 2012 passar du på att nominera dig och din blogg!

Vill du också hoppa på succén och starta din egen blogg på Veckorevyn.com? Klicka här!