in

Bloggsuccé för Veckorevyn.com

dragare blogg
Bloggsuccé för Veckorevyn.com

Jubel, hurra-rop och armarna över huvudet! Förra veckan var en riktig rekordvecka för oss på Veckorevyn.com. Ni är nu över 70 000 per vecka som besöker och läser oss. Framgångsreceptet? Våra bloggare!

Mer

Förra veckans besöksstatistik var smaskig läsning på Veckorevyn.com.

fredrikahaglund

Fredrika Haglund.

Fredrika Haglund, du är affärsutvecklare på Veckorevyn.com. Hur går affärerna?
– Fantastiskt bra! Vi har nu över 70 000 unika besökare i veckan. 2008 kommer att bli ett grymt år! För oss som jobbar med Veckorevyn.com, men framför allt för alla våra besökare. Det blir ännu mer fokus på roliga tävlingar och schyssta erbjudanden. Håll utkik!

Mode, skönhet, kändisar och hälsa är det de flesta besökare gillar att läsa om på Veckorevyn.com. Men den största succén står helt klart den åtta personer starka bloggarmén för. Flera av bloggarna har inlett 2008 med läsarrekord!

Ebba von Sydow, chefredaktör för Veckorevyn.com, vad är hemligheten bakom bloggsuccén på Veckorevyn.com?

– Roliga, smarta och peppande bloggare som är starka personligheter! Och som vågar bjuda på sig själva. Alla är dessutom nischade, Caisa är bäst på tv, Emelie är Sveriges coolaste popmorsa, Quetzala har bästa nöjeskollen, Lisen är bästa sminkexperten och Hannah svarar på allt du vill veta om sex, kärlek och relationer. Johannes flyttar till London i vår, ska bli spännande att följa honom där.


Tove hälsar på i Stockholm och passar på att snacka med redaktionschefen och tv-bloggaren Caisa.

Och den största raketen av dem alla – Toves blogg?

Toves dagbok från New York var en chansning, hon tjatade och mailade mig som en dåre och jag svarade att vi kunde ta ett möte, nu är hennes blogg en supersuccé. Jättekul!
Du skriver själv en av Sveriges största proffsbloggar. Dina tre bästa tips till de som precis har börjat blogga?

Ebba tipsar om egentagna bilder.

1. Hitta din grej och fokusera på det. Många bloggar är för generella, de handlar lite om allt och inget. Kanske är du tv-junkie? Läser du mycket böcker? Har du arton par skor? Älskar du att second hand-fynda? Vågar du vara riktigt personlig? Är du olyckligt kär? Skriv om det!
2. Egentagna bilder. Många mailar mig och frågar hur man får tag på kändisbilder, vi på Veckorevyn.com sluter avtal med bildbyråer och betalar. Att stjäla dem är olagligt, däremot kan du göra succé med dina egentagna bilder. Plåta små detaljer i din vardag, ös på med foton! Och gärna små korta videoklipp, filma med mobilen. En minut räcker.

3. Länka som en idiot! Länkar du exempelvis till min blogg, så kommer din blogg upp i min ruta, eftersom min är en av landets mest lästa får du massor med ”gratistrafik”. Gå in på andras bloggar och kommentera, lämna alltid din bloggadress. Vad händer härnäst på Veckorevyn.com?
– På torsdag startar handväskjakten, ett litet experiment. Vi får se, jag hoppas att läsarna gillar det, då blir det mer sånt. Snart lanserar vi nya frisyrer i Kändisfrissan, vi satsar på ännu mer mode och shopping och lanserar en ny kändisbloggare i vår, vi bjuder alla nyhetsbrevsläsare på fler förhandvisningar på bio och… Jag kan hålla på i evigheter, det är hur mycket som helst på gång!

handvasktavling 1

Missa inte handväskjakten på Veckorevyn.com, där du kan vinna bland annat en sådan här fin Marc Jacobs clutch!

LÄS OCKSÅ: Vilken handväska är du? Testa dig här!