in

Bloggarnas shoppingtips!

bloggarnasshopping
Bloggarnas shoppingtips!

Att våra favoritbloggare kan det här med shopping är ingen nyhet. VeckoRevyn.com bad dem därför om deras bästa shoppingtips just nu. Du hittar dem här!

Mer

bloggarnasshopping

Eleonore

1eleonore

Klänning från Monki, 175 kr.

”Jag är något partisk men jag måste tipsa om min favoritklänning just nu. En liten vit fin i bäckebölja som finns hos Monki för 350 kr (Alison heter den), just nu är det dessutom halva priset så den går loss på 175 kr!

Eleonores blogg hittar du här!

Foki

1foki

Väska från Capnlle, 499 kr.

”Jag vill tipsa om en jättesöt japan-importerad handväska för den som gillar rosetter! Hela väskan ser ut som en rosett och är helt underbar. Finns i Rosa, vit och svart!

Fokis blogg hittar du här!
 

Mogi

1mogi

Tunika från Twin-Set, 1847 kr.

”Passar lika bra på stranden över bikinin eller som partyplagg på kvällen med ett par skyhöga klackar, extra snyggt är det ju nu på sommaren när man är som brunast, då ska man jobba med kontraster. Jag tycker man ska satsa på en fantastisk färgsprakande sidentunika från Twin-Set, lyxigt och fabulous. Finns att köpa hem från deras hemsida samt på Riddargatan 12 och Wink i Sturegallerian.

Mogis blogg hittar du här!

Linn Herbertsson

1linnherbertsson

Shorts från Monki, 250 kr.

”Jag vill tipsa om höga, ljusa jeansshorts. Jag gillar plagg som kan användas ofta. Genom att byta ut t-shirten och gladiatorsandalerna, som man bär till vardags, till ett vitt linne och högklackade skor så har man kvällens party outfit klar. Experimentera gärna med olika skärp och knytband.

Linns blogg hittar du här!

Prinsessans Dagbok

1prinsessan

Klänning från Zara, 799 kr.

”Jag rekommenderar en skön och sval sommarklänning som du känner dig riktigt snygg i! Zara har många bra varianter.

Josefines blogg hittar du här!

Tyra Sjöstedt

1tyra

Klackar från Topshop, 1299 kr.

”De här snygga skorna är nyinköpta på Topshop. Det är aldrig fel med nya snygga högklackade skor! Nu till sommaren tänker jag gå med höga klackar så ofta jag kan. Det är snyggt till slitna jeans eller bara ett par shorts…”

Tyras blogg hittar du här!

Nio till fem

1niotillfem

Hatt från Asos.com, 344,50 kr.

”Jag skulle köpt den här svarta lilla marc jacobs-kopian på studs om jag inte precis lagt en order på Asos. Så himla fint i sommar till alla olika slags klänningar i världen. Eller höga femtiotalsshorts och kickass klackar. Hur som helst. Bär den varje dag i parken när du äter glass och varje natt på gatorna när du kysser pojkar.”

Sandras blogg hittar du här!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.