in

Bloggarnas Alla hjärtans dag!

foki

En drömmer om Zach Braff, en överraskar pojkvännen med rosenblad, tända ljus och skumpa och vet precis hur det känns när man är kär. Häng med när VR snackar Alla hjärtans dag med våra favoritbloggar!

Mer

eg

Egoina med vännen Rebecca.

zach

Zach Braff.

Vad kommer du göra på alla hjärtans dag i år, Egoina?
– Som det verkar just nu kommer jag att sitta ensam hemma med min chipspåse. Men jag hoppas fortfarande på att en lång mörk hunk (helst på en vit häst) bjuder ut mig.

Vilken kändiskille skulle du helst gå på dejt med på söndag?

– Zach Braff. Utan tvekan.

foki

Foki med pojkvännen Ricky.

foki2

Vad kommer du göra på alla hjärtans dag i år, Foki?
– Jag och min älskling kommer att vara i Stockholm. Vi tänker spendera kvällen på någon mysig restaurang i gamla stan. God mat, tända ljus och mysig stämning!

Har du något tips på en bra alla hjärtans dag-present/överraskning till älsklingen?
– Jag tycker inte att en alla hjärtans dag-present behöver vara dyr! Det behöver inte heller vara någon sak. Jag tycker att man kan ta med sin älskling till någon mysig restaurang eller café och beställa in någonting extra gott att äta! Sedan kan man avsluta kvällen med ett biobesök eller en mysig kvällspromenad tillsammans.

linn

Vad kommer du göra på Alla hjärtans dag i år, Linn Herbertsson?
Jag har inga planer för Alla Hjärtans Dag ännu. Jag och min pojkvän har inte hunnit diskutera det. Det som kan bli lite jobbigt är om vi båda planerar någon aktivitet i hemlighet och dem krockar med varandra. Därför överlåter jag planeringen och överraskningen åt pojkvännen, så får jag hoppas att han inte har glömt bort vilken dag det är, haha.

linn2

Är du romantisk?
Jag är romantisk av mig när det gäller att uppvakta andra men jag gillar inte själv att bli uppvaktad på ett romantiskt sätt. Det mest romantiska jag gjort för någon annan, hmmm, det skulle nog vara ett personligt fotoalbum från vår tid tillsammans. Nej, nu vet jag, det var när jag la ut en pläd på golvet, spred ut rosenblad, köpte champagne, plockmat, godis, fyllde hela lägenheten med tända ljus och överraskade min pojkvän i bara underkläder. Det var dessutom en helt vanlig söndag så han blev riktigt överraskad.

sandra
sandra2

Vad kommer du göra på alla hjärtans dag i år, Sandra Beijer?
Det är ju en söndag så jag antar att jag kommer att vakna, koka ägg och rosta mackor och äta alltihop i sängen tillsammans med min pojkvän och en morgontidning. Som vanligt. Vi firar inte alla hjärtans dag. Det är för att det egentligen bara är en dag som människor har ångest över, som en extremt dålig version av julen. Det absolut värsta som finns efter krig och sexism är mjukisnallar som håller i hjärtan med tryckta budskap på.

Hur vet man när man är kär egentligen?
Man känner det i magen, kroppen, hjärtat, fötterna och händerna. Det är ett stickigt rus som påminner om känslan att bränna sig på en spisplatta.

mogi

Vad kommer du göra på alla hjärtans dag i år, Mogi?
Jag kommer vara utomlands, vet ännu inte vad vi ska göra, det är en överaskning!

Vad faller du för hos en kille?
Ett genuint hjärta, charm, humor och att han är lojal, det betyder mest!