in

Blev Drake just ägd av Rihanna på bästa sändningstid?

rihanna drake vma 2016

En av vår tids coolaste stjärnor, Rihanna, fick under VMAs 2016 motta det ärofyllda priset ”Michael Jackson Video Vanguard Award”. Priset delades ut av Drake och det var GANSKA kärleksfullt – men vad tyckte Rihanna om det egentligen? Mer

Det var redan innan VMAs gick av stapeln, natten till måndag, känt att Rihanna skulle tilldelas det prestigefulla priser ”Vanguard Award”. För att hylla sin vän, idol och påstådda crush, satte Drake upp en billboard där det stod ”Grattis Rihanna, önskar Drake och alla på Ovo”.

Men han nöjde sig inte med det. Han var också den person som presenterade Rihannas pris och han gjorde det med bravur: i fyra minuter pratade om han att Rihanna är världens bästa människa (vilket hon ju är).

Samtidigt stod Rihanna bredvid, log och himlade med ögonen ibland. Kan det vara så att hon hört hans kärleksförklaringar förr?

Drake berättade i sitt tal om första gången han träffade Rihanna, när han själv jobbade med att spela skivor på restaurang, och hur sjukt det är att de nu tio år senare står på samma scen.

Han avslutade också med att säga ”Jag har varit kär i dig sen jag var 22”, varpå publiken gav ifrån sig ett galet jubel.

När han sedan, efter sitt kärlekstal, gav henne priset lutade han sig in för en kyss – men fick en kram som svar. Ouch. Försökte han göra deras kärlek officiell eller var han bara uppe bland molnen efter talet? Och vad Rihannas lutning bort från Drake medveten?

Det lär vi aldrig få veta, men klart står i alla fall att det såg ut att vara århundradets friend zone som skedde på bästa sändningstid.

Eller vad säger ni, var det ens försök till kyss eller bara två vänner som kramas?

Vi hejar i alla fall på er, Drake och RiRi! <3

Se talet i sin helhet här:


Förutom att bli dyrkad och vinna finaste priset passade Rihanna också på att uppträda FYRA (!!!) gånger på VMAs 2016 med sina absolut bästa låtar, enjoy!

Ett, två, tre och fyra! ?

Glöm inte att kolla in Beyoncés helt magiska framträdande på VMAs 2016!

Veckorevyn_App_balk