in

Blake Lively visar stilen

Blake Lively visar stilen

Se upp Mischa Barton, snygga Blake Lively är vårens stjärnskott… Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Blake Lively i ”Gossip girl” på Kanal 5 är vårens nya stjärnskott.

Snygga, tv-aktuella ”Gossip girl”-stjärnan Blake Lively är överallt just nu! Men vem är hon? Den 20-åriga amerikanska skådespelerskan är yngst av fem syskon, hon växte upp i soliga Kalifornien i en familj där många arbetade i nöjesbranschen.

Drömmen var inte att bli skådespelerska, men hon testade att gå på några auditions och fick 2005 rollen som Bridget i ”The sisterhood of the traveling pants”, senare i år kommer en uppföljare.

Det stora genombrottet – som Serena van der Woodsen

Blake fick sitt stora genombrott i september 2007 när tv-serien ”Gossip girl” hade premiär på kanalen CW. Sedan dess har hon hunnit pryda i princip alla glossiga magasin, det är ingen tvekan om vem som är seriens självklara stjärna. Se upp Mischa Barton och Jessica Simpson

Bildextra: Blake Livelys snygga stil

Med hela gänget från ”Gossip girl”…

Leighton Meester, Blake Lively, Nicole Fiscella och Taylor Momsen.

Upper east side-gänget från tv-serien – kompisar även i verkligeheten?

Ser i alla fall ut så när de minglar på röda mattan. Från vänster: Leighton Meester som spelar Blair, Blake Lively som spelar Serena, Nicole Fiscella och söta Taylor Momsen.

Rösta – Blakes bästa långklänning?

Rösta – Blakes bästa svartvita outfit?

LÄS OCKSÅ: Kan du dina galaklänningar? Testa dig nu!