in

BILDEXTRA: Zlatan på solsemester

dragare ratt
BILDEXTRA: Zlatan på solsemester

Även vår mest älskade bolltrollare fick ledigt från sin fotbollsklubb Inter under julen. Det firade Zlatan med att packa ner badbyxorna och familjen och åka till Miami. Spana in bilderna här! Mer

Zlatan gjorde som de flesta andra av oss och passade på att vara ledig och slappa under julen. På juldagen drog han på sig badbrallorna och spenderande dagens på Miami beach tillsammans med mamma Jurka, brorsan Aleksandar, sonen Maximilian och flickvännen Helena Seger som stolt visade upp sin senaste accessoar – en gigantisk gravidmage!

magen

Nej, Helena har inte gått lös på julbuffén. Zlatans flickvän väntar parets andra barn!

victoria david beckham w magazine 1

Beckhams på omslaget till W.

Nu när Helena väntar sitt andra barn med Sveriges svar på David Beckham tycker vi på Veckorevyn.com att det är dags att hon axlar ansvaret som landets främsta fotbollsfru. Känsla för mode (eller i alla fall dyra kläder…) har hon redan visat att hon har, men för att komma upp i Posh Beckham-klass krävs minst ett designersamarbete (Acne? Filippa K?), en självbiografisk bok eller i alla fall att hon och Zlatan ställer upp på en halvnaken plåtning för ett creddigt svenskt magasin. Veckorevvyn anmäler sig som frivilliga att boka fotograf redan imorgon!

LÄS OCKSÅ: Ebba listar – årets ögonblick på röda mattan