in

BILDEXTRA: Babyboom i Hollywood!

babyboom
BILDEXTRA: Babyboom i Hollywood!

Chrsitina Aguilera, Halle Berry, Nicole Richie, Jennifer Lopez och Milla Jovovich. Halva Hollywood har gått och blivit gravida. Nu undrar vi bara när Paris Hilton ska haka på trenden? Mer

Jennifer Lopez – har längtat länge efter att starta familj…

Gravid eller svullen? Länge gick det rykten. Än så länge har hon inte erkänt det – men det råder ingen tvekan om att Jennifer Lopez, 38, och maken Marc Anthony väntar barn. Just nu turnerar hon med nya skivan ”Brave” – och hon har sett till så att Roberto Cavalli skapat scenkläder som är rymliga över magen…

Enligt envisa rykten väntar Jennifer tvillingar. Spännande! Maken Marc har redan tre barn från tidigare förhållanden.

Halle Berry: ”Jag har drömt om det här i hela mitt liv”

Skådespelerskan Halle Berry, 41, har varit gift två gånger – men inga barn. Nu sägs hon vara i femte månaden och hon är överlycklig.

Det blir hennes första barn tillsammans med pojkvännen Gabriel Aubry. Aubry är en 32-årig modell och Halle berättar att hon ”drömt om det här i hela mitt liv”. Hon berättar för tidningen People att hon mår strålande ”jag mår varken illa eller svettas, allt är jättebra – jag älskar varenda sekund”.

Nicole Richie – från skandalprinsessa till stadgad hemmatjej

Från skandalstjärna till lugn och stadgad hemmatjej, sedan hon träffade Hilary Duffs ex Joel Madden. I augusti bekräftade Nicole Richie rykten i en tv-intervju med Diane Sawyer: ”Ja, jag är gravid”. Spana in vår stilstuide på gravida Nicole Richie här!

Christina Aguilera – Paris Hilton råkade försäga sig

Egentligen var det först på en fest, när vännen Paris Hilton råkade försäga sig inför hela sällskapet – som det blev officiellt att Christina Aguilera och maken Jordan Bratman, 30, väntar sitt första barn. Men någon hemlighet är det knappast att hon är gravid, eftersom paret synts i babybutiker och Christina visar upp magen i tighta klänningar.

Parets sagobröllop ägde rum i november 2005, innan dess hade de dejtat i tre år.

Milla Jovovich: ”Jag väntar en dotter i november!

Exmodellen och skådespelerskan Milla Jovovich (bioaktuell med senaste ”Resident evil”-filmen) är höggravid. I november väntar hon och regissören Paul W. S. Anderson sitt första barn, en dotter. Milla som levt ett liv som trådsmal modell har gått upp mycket i vikt, berättar hon för Peope:

”Jag har ätit bagels med jordnötssmör till frukost varje dag, jag har bara mig själv att skylla, jag har gått upp mycket i vikt snabbt”.