in

Beyoncés framträdande på VMAs är det enda du behöver se idag

beyonce vma 2016

Beyoncé är verkligen the gift that keeps on giving. Låt efter låt, video efter video och konsert efter konsert så fortsätter hon leverera rent GULD. Och hennes 15 minuter långa framträdande på MTV Video Awards, VMA, är inget undantag. Tvärtom, det kan vara det bästa hon någonsin gjort. Mer

När Beyoncé tidigare i år släppte det visuella albumet ”Lemonade” gick hela världen i taket. Förutom att låtarna tycktes handla om en otrogen Jay Z, så var Beyonces kläder, sång och texter helt magiska.

På det följde en världsturné som sålde slut på nolltid, vilket ju inte är så svårt att förstå. Alla som sett Beyoncé live är nog eniga om att det är värt varenda krona och att man alltid lämnas med tanken: ”OMG, finns hon på riktigt?!”

Det var den tanken upphöjt till hundra vi tänkte när vi såg hennes framträdande på VMAs 2016. I 15 minuter ägde hon scenen 110 procent, och allt från klädombyten, specialeffekter och dansen var det coolaste ever.

Bildade venussymbol

Hennes uppträdande var ett medley med låtar från ”Lemonade”. Hon började med ”Pray you catch me” och därefter följde ”Hold up”, ”Don’t hurt yourself”. Hon avslutade med storslagna ”Formation”, där hennes dansare i slutet av framträdandet bildade en venussymbol, som står för kvinnlighet.

Skärmavbild 2016-08-29 kl. 10.31.36 fm

Tyvärr går klippet på hela framträdandet inte att bädda in i Sverige, men klicka här så kommer du direkt till det!

Vann fyra priser

På nattens gala kammade Beyoncé hem hela fyra priser för:

Årets video: Beyoncé – Formation
Årets kvinnliga video: Beyoncé – Hold up
Bästa pop-video: Beyoncé – Formation
Genombrott video i långt format: Beyonce – Lemonade