in

Beyoncé visar första bilden på tvillingarna – och berättar deras namn!

beyonce tvillingar namn

För en månad sen blev Beyoncé mamma för andra gången. Nu visar superstjärnan den första bilden på tvillingarna! Och berättar även vad de ska heta. Mer

Det har idag gått prick en månad sedan Beyoncé födde tvillingar. Och idag visar superstjärnan den första bilden av tvillingarna på Instagram.

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Beyoncés tvillingar – Sir Carter och Rumi

Under bilden berättar hon även vad de kommer att heta: Sir Carter och Rumi. Hon skriver under bilden ”Sir Carter and Rumi 1 month today.”

Förutom de två nytillskotten har Beyoncé och hennes make Jay Z sedan tidigare dottern Blue Ivy Carter, som idag är 5 år. Det var i februari i år som Beyoncé berättade att hon var gravid igen, men den här bilden som har gillats av över 11 miljoner personer, och redan blivit ikonisk.

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Då skrev Queen B:

”Vi vill dela vår kärlek och lycka. Vi har välsignats två gånger. Vi är oerhört tacksamma för att vår familj kommer att få tillökning med två personer, och vi tackar för era lyckönskningar – The Carters”

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss