in

Beyoncé och Jay-Z jobbar på ett album ihop (!)

beyonce jay z

Vi längtar redan till att plattan släpps! Mer

Beyoncé och Jay-Z är ett power-par ut i fingerspetsarna, och nu har de gått ut med nyheten att de jobbar på ett gemensamt album!

Typ allting Queen B rör vid blir ju fantastiskt, och hennes make Jay-Z är inte sämre han. Det var i en intervju med New York Times hiphoparen avslöjade nyheten om vad som, om vi får gissa, kommer bli en superplatta.

Än finns ingen information om när albumet släpps, men det kommer troligtvis bli väldigt personligt. Jay-Z berättar att paret började skriva låtar tillsammans för längesedan och använde deras konst som terapi för att hjälpa med personliga och äktenskapliga problem. Men plattorna Lemonade, av Beyoncé, och 4:44 av Jay-Z, har tagit upp mycket tid de senaste åren så paret har precis börjat samarbeta igen.

I intervjun bekräftade även Jay-Z att han har varit otrogen mot Beyoncé. Detta kommer väl inte som någon chock för de som lyssnar på parets musik, ämnet otrohet var med på både Lemonade och 4:44. Men detta är första gången hiphoparen varit så öppen om sitt privatliv. Han hintar även om att hans otrohet nästan förstörde deras äktenskap.

Det återstår att se om otrohet kommer behandlas under parets gemensamma album.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss