in

Bevisen för att Justin Biebers nya låt ”Friends” handlar om Selena Gomez

bieber gomez friends dragare

Under torsdagen släppte Justin Bieber nya singeln ”Friends” och det dröjde inte länge innan rykten började gå att den handlar om exet Selena Gomez. Här är bevisen för att den gör det! Mer

Turerna mellan Selena Gomez och Justin Bieber har varit många genom åren. Paret bekräftade sin relation 2011 och har gjort slut och blivit tillsammans ett antal gånger efter det. Nu är det flera år sedan de var ett par (vad vi dödliga vet i alla fall). Båda har kopplats ihop med att dejta andra personer, senast var det Sofia Richie som Bieber ska ha dejtat och vi alla vet ju att The Weeknd är Gomez nya kärlek.

Under torsdagen släppte Bieber en ny singel som heter Friends och den hann knappt komma ut innan fans började spekulera i om den handlar om Gomez. Cosmopolitan har samlat ihop bevisen på att den gör det:

Första versen:

I was wondering’ ’bout your mama
Did she get that job she wanted?
So that car that gave her problems
I’m just curious ’bout her, honest

Gomez mamma Mandy Teefey och Bieber har känt varandra sedan 2009. Teefey var Gomez manager och hon och Biebers manager ordnade ett möte då. Så att Bieber undrar hur det är med Gomez mamma nu är inte alls omöjligt.

Brygga:

Know you’re wonderin’ why I been callin’?
Like I got ulterior motives

Sedan uppbrottet 2014 har Bieber och Gomez haft kontakt i omgångar. I en intervju i november 2015 berättade Bieber för Us Weekly att han ansåg att Gomez var hans ”homie”.

– Vi pratar inte varje dag men då och då ringer hon mig. Jag ringer henne också, sa han då.

Efter deras Instagram-bråk i augusti förra året berättade en källa för Us Weekly att Gomez hade bytt telefonnummer och sagt till folk att inte ge det till Bieber.

Gomez har dock själv sagt att hon byter nummer ofta, som många kändisar gör, så nu är det oklart om Bieber har hennes nuvarande nummer.

Know we didn’t end this so good
But you know we had something so good

Instagram-bråket gjorde deras uppbrott värre. När Biebers fans gick bananas när han kopplades ihop Richie tog Gomez hans fans i försvar.

”Om du inte kan hantera hatet kanske du ska sluta posta bilder på din flickvän, lol. Det borde vara något speciellt mellan bara er två. Var inte arg på dina fans. De älskar dig och stöttade dig innan någon annan gjorde det”, kommenterade hon då på Biebers Instagram. Han svar?

”Det är kul att se hur folk som använde mig för att få uppmärksamhet fortfarande försöker peka finger åt mitt håll. Sorgligt. All kärlek.”

Dagen efter bad Gomez om ursäkt på sin Snapchat. Veckorevyn.com har recappat hela bråket här.

[adSpace placement=”auto”]

gomez snapchat

Bieber har postad flera throwback-bilder på hinom och Gomez sedan de gjort slut. En av dem var på dem när de kysstes och skrev ”feels” i sin caption. Gomez lajkade bilden och kommenterade ”perfect”.

Refräng:

So I’m wondering, can we still be friends? (oh-oh)
Can we still be friends? (oh-oh)
Doesn’t have to end
And if it ends, can we be friends?

Det är oklart om Bieber och Gomez är vänner nu, men de har inte synts ute tillsammans. Båda har dock sagt i intervjuer att de alltid kommer bry sig om varandra.

I en intervju med Access Hollywood i november 2015 sa Bieber så här om Gomez:

– Det är någon jag älskar innerligt. Jag kommer aldrig sluta älska henne. Jag kommer aldrig sluta kolla hur hon mår. Jag tycker inte att man borde sluta med det bara för att man avslutar förhållandet.

Andra versen:

Wonderin’ if you got a body
To hold you tight since I left
Wonderin’ if you think about me
Actually, don’t answer that

Att Bieber inte är ett fan av att Gomez och The Weeknd är tillsammans har han gjort ganska klart för omvärlden. Han har sagt att Gomez bara använder honom för publicitet, han har kallat The Weeknds musik för ”whack” och han har gjort sig rolig över The Weeknd på sin Instastory.

The Weeknd ska sedan ha svarat Bieber genom låten Some Way då han sjunger:

”Oh yeah, yeah, I just hit a lick and I know you feelin’ some way/(nah, nah nah nah, nah nah nah)/I just took that chick, and I know you feelin’ some way, oh yeah/She just want a nigga like me, you feelin’ some way, way, way, yeah.”

[adSpace placement=”auto”]

Gomez ska dock ha gett indikationer på att hon inte har något emot Bieber nu. I februari lajkade (och tog bort lajken) på en Jelena throwback.

I en radiointervju i juni gav Gomez och Bieber en komplimang för hans framträdande på Ariana Grandes välgörenhetskonsert.

– Jag tycker att Justin gjorde jättebra ifrån sig. Det var verkligen vackert.

Efter det här verkar det ganska självklart att Friends handlar om Selena Gomez. Vad tror du?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss