in

”Bästa fotoappen jag någonsin testat!” (Vilken app har fått 5 av 5 av bloggaren Caty?)

caty appar 3

Kick back pack-bloggaren Caty har testat allt från kusliga spel
till grymma fotoappar och träningspepp.

Mer

Träningsappar

traningsapp

Namn: Nike training club, gratis.
Om appen
: Träningsapp med olika träningsprogram.
Så tycker Caty
: Det här är en fantastisk träningsapp – inspirerande! Jag tycker att det är toppen att det går att välja vilken workout man vill göra. Appen ger tydliga instruktioner och videos. Du behöver inget dyrt gymkort längre, det räcker med den här appen. NTC är så mycket roligare än att gå och gymma och det är helt gratis!
Betyg
: 5 av 5

Namn: Casall T.O.D, gratis.
Om appen: Träningsapp med
olika träningsprogram.
Så tycker Caty: Den här appen känns tyvärr som en sämre version av Nike training club. Till en början tyckte jag att inspirationsbilderna jag fick se var en kul idé, tills jag insåg att de bara fanns där i syfte att sälja kläder. Det är för mycket reklamkänsla över hela appen, så den får inga höjdarpoäng. Inte värd att ladda ner tycker jag.
Betyg: 2 av 5

Tidsfördrivsappar

tidsfordriv ny

Namn: Bad Piggies, 7 kr.
Om appen: Det här spelet går ut på att skapa transportmedel åt grisar.
Så tycker Caty: Om du har spelat Angry birds och är ute efter något liknande så är Bad piggies något för dig. Det här är uppföljaren till det spelet. Ett roligt tidsfördriv, lekfull grafik, roliga banor och passande musik. Helt klart värt pengarna. Jag tycker det är ett superspel och grisarna är så himla söta!
Betyg: 5 av 5

Namn: Slender man, 7kr.
Om appen: Skräckspel inspirerat av myten om Slender man. Det går ut på att du ska fly från ett spöke i en mörk skog.
Så tycker Caty: Det enda läskiga spelet jag haft på min mobil, ljuden och ljuseffekterna gör att det blir det riktigt kusligt. Men jag tröttnade ganska snabbt på att springa runt i skogen och vara rädd. Det är inget spel för en fegis som jag!
Betyg: 2 av 5

Fotoappar

foto app

Namn: Pocketbooth, 7 kr.
Om appen: Fotoapp som skapar
en remsa precis som en fotoautomat.
Så tycker Caty: Varning för beroendeframkallande app! Den är verkligen superkul. Remsan med fyra foton är en klassiker, jag älskar den. Det är grymt att du kan skriva ut den direkt om du är i närheten av en skrivare. Men du måste betala för filter och ramar om du vill ha det. Det tycker jag är lite snålt…
Betyg: 3 av 5

Namn: Picfx, 15 kr.
Om appen: Fotoapp med över 100 olika effekter.
Så tycker Caty: Det här är den bästa fotoappen jag någonsin testat. Den är fullproppad med coola effekter. Den är lite som instagram fast du får mycket mer och du behöver inte dela bilderna med andra. Det är awesome att du kan lägga på hur många filter du vill och välja opacitet. Min självklara favoritapp i mobilen!
Betyg: 5 av 5 (Catys favorit!)

Psst! Missa inte att spana in Catys blogg!