in

Bäst i test: Alla nyheter från GB Glass 2020

gb glass dragar 2020
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

I februari fick GB Glass sex nya familjemedlemmar, och i den här sommarvärmen ville vi såklart prova alla ASAP. Här är våra betyg! Mer

Cornetto Mermaid

gb glass cornetto mermaid nyhet 2020
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

Det här smakar glassen: Len hallonglass med matchaglass och hallonsås, allt i en rosa våffla. Glassen är toppad med strössel.

Vårt betyg: Först och främst får den här glassen ett stort plus för utseendet. Dock ser inte strösslet exakt ut som på bilden, men de blå stjärnorna har en lite kexig smak som ändå tillför någonting. Hallonglass, hallonsås och matchaglass passar överraskande bra ihop. En litet minus för att struten bara innehåller hallonglass, då vi hade velat ha ännu mer matchasmak. Betyg 3/5.

Pris: Ungefär 20 kronor.

Magnum Ruby

nyheter gb glass 2020 magnum ruby
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

Beskrivning från Gb Glass: Glassen består av en vit chokladglass med en hallonswirl som doppats i äkta Rubychoklad. Rubychokladen är den fjärde typen av choklad, efter mjölk-, vit och mörk choklad.

Vårt betyg: Älskar den rosa färgen och kombinationen bär och vit choklad. Men måste säga att Magnum Strawberry White med jordgubbsglass doppad i vit choklad nailar kombinationen ännu bättre. Dessutom var det lite snålt med hallonswirl, men spännande att prova rubychoklad som har en bärig smak. Betyg 3/5.

Pris: Ungefär 25 kronor.

Magnum Salted Caramel & Glazed Almonds

magnum gb glass nyhet 2020
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

Beskrivning från Gb Glass: Len kolaglass med kolasås som doppats i Magnumchoklad med glaserade mandelbitar i. 

Vårt betyg: Som storälskare av salt kolaglass och nötter måste vi absolut rekommendera den här. Men! Den kunde ha haft både mer kolasås i glassen och fler mandelbitar i chokladen. Dessutom har den här glassen en ganska tung smak, så den fungerar nog inte så svalkande under riktigt varma sommardagar. Betyg 4/5.

Pris: Ungefär 24 kronor.

Pippi Tjolahoppglass

pippi glass nyheter gb 2020
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

Beskrivning från GB Glass: Pippis Tjolahoppglass är en färgglad glass med smak av hallon och vanilj. Glassen är doppad i orange överdrag med smak av vit choklad. Vid köp av glassen stödjer du flickor på flykt genom ett samarbete med Rädda Barnen.

Vårt betyg: Vi får nog leave it up to the kids att recensera den här glassen, då vi inte är rätt målgrupp. Men ett stort plus för att glassen säljs i samarbete med Rädda Barnen, och sen är den såklart megafin att titta på! Glassen i sig var god (det är liksom hallon och vit choklad så vad kan gå fel), men överdraget var sådär. Betyg 2/5.

Pris: Ungefär 14 kronor

Igloo Cola

igloo cola gb glass 2020
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

Beskrivning från Gb Glass: Igloo Cola är tillbaka. En efterlängtad klassiker från 60-talet är nu tillbaka i boxen. Isglass med smak av cola som passar både stora som små!

Vårt betyg: Det finns helt ärligt inget bättre än islass med colasmak? Och väldigt mysigt att den här klassikern med två glasspinnar är tillbaka (tack vare Justin Bieber, eller?). Skulle säga att den här glassen är bättre än Calippo Cola då man kan äta den direkt (vilket man vill!) istället för att vänta på att den ska smälta lite. Betyg 5/5.

Pris: Ungefär 15 kronor

Solero Mango

solero mango gb glass nyhet 2020
Bild: Produktbild / Pressbild GB Glace

Beskrivning från Gb Glass: Solero Mango är en mangoglass med hela 65% frukt. Glassen har lågt kaloriinnehåll och är vegansk.

Vårt betyg: Den här glassen känns perfekt för varma sommardagar, och den är väldigt fyllig i konsistensen. Tänk mer Mango lassi och sorbet är isglass. Då den är gjord på mycket frukt innehåller den bitar av mango vilket är gott! Ett plus för att den är vegansk, men ett minus för att den blev lite tråkig i längden. Betyg 3/5.

Pris: Ungefär 17 kronor.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.