in

Backstreet Boys släpper en ny låt och de känns som 1999 igen

dont go breaking my heart backstreet boys

I torsdags släppte The Backstreet Boys låten Don´t go breaking my heart och det är som tiden stått stilla — på ett fantastiskt sätt! Backstreets back alright! Mer

The Backstreet Boys har efter fem års albumtystnad släppt låten Don´t Go Breaking My Heart. Den har allt vi älskade med 90-talets syntpop och starkt synkade pojkbands-moves men i 00 talets strobe lights och tunga bas. Och fastän Nick Carter är 38 år (!?) når han precis så höga falsett-toner som vi minns. 2013 släpptes albumet In A World Like This och sedan dess har vi nog inte förstått att vi saknat ”pojkbandet” så mycket. Don´t Go Breaking My Heart är skriven av Stephen Wrabel och producerad av Stuart Crichton och Jamie Hartman. Låten spelades in direkt efter premiären av Backstreet boys show Larger Than Life i Las Vegas. Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson, A.J. McLean och Howie Dorough har hintat i sina sociala medier om en väntan som snart är över fram till i torsdags då låten släpptes. Här är musikvideon som du måste se! Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.