in

Backstreet Boys släpper en ny låt och de känns som 1999 igen

dont go breaking my heart backstreet boys

I torsdags släppte The Backstreet Boys låten Don´t go breaking my heart och det är som tiden stått stilla — på ett fantastiskt sätt! Backstreets back alright! Mer

The Backstreet Boys har efter fem års albumtystnad släppt låten Don´t Go Breaking My Heart. Den har allt vi älskade med 90-talets syntpop och starkt synkade pojkbands-moves men i 00 talets strobe lights och tunga bas. Och fastän Nick Carter är 38 år (!?) når han precis så höga falsett-toner som vi minns.

2013 släpptes albumet In A World Like This och sedan dess har vi nog inte förstått att vi saknat ”pojkbandet” så mycket. Don´t Go Breaking My Heart är skriven av Stephen Wrabel och producerad av Stuart Crichton och Jamie Hartman. Låten spelades in direkt efter premiären av Backstreet boys show Larger Than Life i Las Vegas.

Nick Carter, Brian Littrell, Kevin Richardson, A.J. McLean och Howie Dorough har hintat i sina sociala medier om en väntan som snart är över fram till i torsdags då låten släpptes.

Här är musikvideon som du måste se!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!