in

Avicii slutar turnera – här är hans sista brev till fansen

avicii tim

Tim ”Avicii” Bergling, 26, ska sluta turnera. I stället ska han fokusera på sig själv och sina andra intressen. ”Tack för att jag fick uppfylla så många av mina drömmar”, skriver han på sin sajt. Mer

Avicii, som är en av Sveriges största artister, meddelar nu att han slutar turnera. På sin sajt och på facebook har han skrivit ett långt brev om varför han tagit beslutet och där han tackar alla som har betytt mycket för honom i karriären.

”Hej världen! Tack för ni har låtit mig uppfylla så många av mina drömmar. Jag kommer att vara evigt tacksam över att ha fått uppleva och åstadkomma allt som jag har gjort med hjälp av mitt team och mina älskade fans. Tack till alla mina kolleger i branschen för att ni byggde en ny rörelse som tog världen med storm och som jag hade tur nog att få vara i mitten av”, skriver Tim Bergling.

Avicii_2014_002

Foto: Wikipedia

Han beskriver att hans karriär gett honom många fantastiska upplevelser men att den inte kommit utan några hinder på vägen.

– Jag har blivit vuxen medan jag vuxit som artist. Jag har lärt känna mig själv bättre och insett att det finns så mycket som jag vill göra med mitt liv. Jag har starka intressen på olika områden, men det finns så lite tid att utforska dem.
[adSpace]

Det som fick honom att komma fram till beslutet var bland annat en roadtrip genom USA, som han gjorde tillsammans med några vänner.
– Den hjälpte mig verkligen att förstå att jag behövde göra den förändring jag har tänkt på en tid, skriver han och fortsätter:

– Mina val och min karriär har aldrig drivits av materiella ting, även om jag är tacksam för alla möjligheter och bekvämligheter som min framgång gett mig. Jag vet att jag är välsignad med att ha fått resa över hela världen och uppträda, men jag har för lite tid för livet med den riktiga personen bakom artisten, skriver Tim.

Avicii_@_Inox_Park_Paris_Chatou_2011

Han avslutar med att låta hoppet finnas kvar hos alla fans världen över.
– Jag kommer dock aldrig släppa taget om musik. Jag kommer att fortsätta tala till mina fans genom den, men jag har beslutat att 2016 års turné blir min sista. Låt oss avsluta med en smäll! En del av mig kan aldrig säga aldrig. Jag kanske kommer tillbaka! skriver Tim i slutet av brevet.

Lycka till Tim! Vi kommer att sakna dig, men viktigast är så klart att du gör det som känns bäst för dig! ❤️