in

Ashlee Simpson gravid?

Ashlee Simpson gravid?

Christina Aguilera, Nicole Richie – och nu Ashlee Simpson? Ska man tro alla rykten är det en riktig babyboom på gång i Hollywood …

Mer

Är det en baby-boom på gång i Hollywood? Ja, det verkar så! Christina Aguileras pappa har bekräftat att sångerskan väntar barn med maken Jordan Bratman, men än har X-tina själv inte uttalat sig om graviditeten.

Nicole Richie har inte heller varken bekräftat eller dementerat ryktena om att hon redan är i tredje månaden med sitt och pojkvännen, ”Good Charlotte”-sångaren Joel Maddens första barn, men nytagna paparazzibilder visar upp en liten kula på den annars så tunna Nicole.

Nu ryktas det även att Ashlee Simpson går i väntans tider. Hennes pojkvän, bassisten Pete Wentz från ”Fall out boy” ska enligt ihärdiga rykten ha friat till sångerskan.
    –  Ashlee hade inte väntat sig detta, det var en överraskning, säger en källa.
Men det var Ashlees beteende under ett bröllop den 7 juli som satte igång ryktena om att hon skulle vara gravid. På bröllopsfesten drack stjärnan ingen alkohol och höll händerna framför sin mage …

Ingen rök utan eld, eller bara lösa rykten? Vad tror du? Kommentera!Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!