in

Ariana Grande kom själv på idén att ha välgörenhetskonsert i Manchester – på söndag blir den verklig

ariana dragare

Ariana Grande kommer tillbaka till Manchester på söndag tillsammans med flera andra artister för en välgörenhetskonsert – och allt är hennes egen idé. Mer

Två veckor efter terrorattacken som inträffade efter superstjärnan Ariana Grandes konsert i Manchester återvänder hon med en välgörenhetskonsert till förmån för offren och deras familjer. Terrorattacken har totalt dödat 22 personer, däribland flera barn och unga.

I vanliga fall tar det månader av planering för konserter, då det är mycket som ska klaffa. Men Grandes välgörenhetskonsert, som fått namnet One Love Manchester, har satts ihop på bara nio dagar, tack vare Grande själv.

– Idéen om att hålla det här eventet kommer från Ariana. Hon var väldigt traumatiserad efter attacken, men det var väldigt viktigt för henne att stötta offren, att trotsa den här blodtörsten mot oskyldiga individer och att säga till terroristerna att de inte kommer stoppa oss, säger Melvin Benn som är med och producerar konserten till Refinery29.

Flera artister blev snabbt klara för att medverka: Justin Bieber, Miley Cyrus, Coldplay, Katy Perry, Pharrell, Usher, Niall Horan och popgruppen Take That.

Ariana Grande kommer också få sällskap av elever från en skola i Manchester som var på konserten där terrordådet inträffade. Alla besökare som var på konserten kommer också få gå in på spelningen gratis.

En aspekt som varit en stor oro för att få ihop eventet har varit säkerheten, men Benn berättar att Greater Manchester Police gett dem sitt fulla stöd.  Polisskårens chef sa till honom att ”detta är en fantastisk sak som Ariana vill göra och det visar att vi inte är besegrade, vi står enade tillsammans.”

Alla intäkter från biljettförsäljningen kommer gå till We Love Manchester Emergency fond, som har organiserats av Manchester och Englands Röda korset för att stödja terrorattackens offer och deras familjer. Biljetterna till konserten sålde slut på sex minuter.

SVT kommer livesända konserten med start 20:00 på SVT play och SVT24.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss