in

Ariana Grande hyllas efter första ”Thank you, next”-framträdandet

ariana grande

Den som inte blir rörd av Ariana Grandes ”Thank you, next”-framträdande på The Ellen show är DÖD inombords. Mer

Förra veckan släppte Ariana Grande, helt oväntat, en ny låt. Den heter ”Thank you, next” och handlar om hennes ex, och den nyfunna kärleken till sig själv. Låten fick snabbt mycket uppmärksamhet, dels för att den är sjukt bra, men också för att den släpptes bara 30 minuter innan det var dags för exet Pete Davidsson att spela in Saturday night live. Under gårdagens avsnitt The Ellen Show framförde Grande låten live för första gången, och det blev en känslosam stund. I en vers som handlar om att någon gång gifta sig, och att få gå med sin mamma nedför altargången, blev Grande märkbart rörd. Och ja, jag grät när hon sjöng om Mack Miller. Hela framträdandet var en hyllning till slutscenen i filmen First Wives club, där Bette Midler, Goldie Hawn och Diane Keaton sjunger ”You Don’t Own Me”. I Ariana Grandes version framför hon den med två av sina bästa vänner Victoria Monet and Tayla Parx. (Hallå, hur pro är man om man snubblar nedför en stol och räddar upp det så där snyggt?) Framträdandet har hyllats av tusentals personer. Grande gör, som vanligt, en otrolig sånginsats, men det är äktheten, fnittret och känslorna som gör att man vill se klippet om och om och om och om igen. Eller hur?

En låt om self love

Av låtens namn att döma kan man tro att det är diss till alla Ariana Grandes ex, men det är faktiskt precis tvärtom. Låten är en hyllning till relationer där man lär sig nya saker och växer som människa. One taught me love One taught me patience And one taught me pain Now, I’m so amazing I’ve loved and I’ve lost But that’s not what I see So, look what I got Look what you taught me Låten är också en hyllning till Arana Grande själv, och den hon är: I met someone else We havin’ better discussions I know they say I move on too fast But this one gon’ last ’Cause her name is Ari And I’m so good with that Här kan du se den ikoniska scenen som Ariana Grande efterliknat: Prenumerera på VeckoRevyn och få 5 nummer + ett lyxig kit från Pure Mineral för bara 199 kr. 
Nytt nummer VeckoRevyn

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.