in

Årets VMA-gala!

bild 1
Årets VMA-gala!

MTV Video Music Awards är galan som lockar alla celebriteter, så gott som garanterar en kändisskandal och som prisar musikerna som presterat bäst under året. VeckoRevyn har samlat vimlet och skandalerna!

Mer

MTV Video Music Awards är galan som lockar alla celebriteter, så gott som garanterar en kändisskandal och som prisar musikerna som presterat bäst under året.

Årets gala inleddes med ett hyllningsframträdande tillägnad vår framlidne ”King of Pop” – Michael Jackson. Efter det varvades prisutdelningen med kreativa, på snudd till chockerande framträdanden av artister som Lady Gaga, Beyoncé, Pink och Muse.

Galan, som varit en tradition sen år 1994, förknippas numera med någon skandal orsakad av upprymda kändisgäster. Allt om årets skandal hittar du i Carins nöjesblogg!

KOMMER DU IHÅG DE TIDIGARE SKANDALERNA…?

litencourtneymadonna

INTERVJUKUPPEN 1996
Under en direktsänd intervju med popdrottningen Madonna stormar Courtney Love in. Hon tar tag i den förvånade reporterns mikrofon och tar över hela intervjun.

litenlilkim

BRÖSTSKANDALEN 1999
Diana Ross blir så nyfiken på Lil’ Kims pastie (lappen som används för att täcka bröstvårtan på den minst sagt vågade klänningen) att hon ”bara måste” tafsa ordentligt på den mållösa artisten på scenen i direktsändning.

litenmadonnabritney

KYSSEN 2003
Under en hyllning för Madonnas hit ”Like a Virgin” börjar Britney Spears och Madonna hångla. Varenda kamera som fanns på galan plockades fram, Popprinsessan och Popdrottningens lilla hyss resulterade i en av kändisvärldens mest kända bilder.

Missade du galan inatt? Bara lugn. En textad repris sänds på MTV torsdagen
17/9  kl. 19.00