in

Är Justin Bieber tillbaka på Instagram under täckmantel?

Justin Bieber tillbaka på Instagram

Sedan Justin Bieber försvann från Instagram är vi många som har saknat honom, men nu verkar det som att han är tillbaka…typ. Mer

Under hösten raderade Justin Bieber sitt Instagram-konto efter ett bråk med Selena Gomez och sina fans. Det var efter att Bieber börjat lägga upp bilder på den påstådda flickvännen Sofia Richie som fansen började skriva hatiska kommentarer, vilket Bieber inte accepterade. Selena Gomez gick då in i debatten och menade att han borde vara schysstare mot sina fans, varpå Bieber svarade att hon hade använt honom för att bli känd.

Några dagar senare var Biebers Instagram-konto raderat och han har sedan dess pratat om hur kritisk han är till plattformen. Men nu spekuleras det i att han kommit på andra tankar.

Det är på Justin Biebers pappas konto, @Jeremybieber, som allt fler selfies på Justin poppat upp – något som får medier och fans att tro att Justin inte riktigt kan hålla sig borta, utan använder sitt pappas konto för att posta bilder på sig själv.

 

Kind eyes ?

Ett foto publicerat av Jeremy Bieber (@jeremybieber)

Built like I was now I’m fat lol #handsomeson

Ett foto publicerat av Jeremy Bieber (@jeremybieber)

Visst, det är inte konstigt att en pappa lägger upp bilder på sina barn i sociala medier. Men bildspråket och det faktum att det är selfies som publiceras får oss att höja lite på ögonbrynen. Det var precis den här typen av bilder Justin Bieber själv postade när han hade ett eget konto.

En bild som förvirrat folk särskilt mycket är en skärmdump från ett Facetime-samtal som Justin har med sin pappa. På skärmen ser man en bild på Justin Bieber tillsammans med texten ”Daddy Cakes”, vilket indikerar att det är en skärmdump från just Justins telefon. Att bilden på skärmdumpen föreställer Justin och inte pappan (som han ju pratar med) kan förklaras med att samtalet ännu inte kopplats upp eftersom det står ”Facetime…” och inte siffror som visar hur länge samtalet har pågått.

 

Cakes are tasty

Ett foto publicerat av Jeremy Bieber (@jeremybieber)

Vad tror ni, är det Justin Bieber som spökar? Diskutera på vår Facebook-sida!