in

Apples nya iOS-uppdatering gör att du aldrig mer kommer behöva skriva in långa wifi-lösen

wifi dragare

Alla vi som inte kan våra Wi-Fi-lösenord utantill (och vem kan det?!) jublar! Mer

Hur många gånger har man inte fått dela med sig av sitt Wifi-lösen när man har vänner hemma? Missförstå inte, det gör jag gärna. Det är bara det här med att man måste komma åt routern (som aldrig är lättillgänglig) och sedan läsa den femtioelva-tecken långa lösenordet. Och det är små bokstäver hit och stora bokstäver hit och lite siffror inkastade lite huller om buller – och hur är det nu igen? Är det där en nolla eller ett O?

Som tur är är det slut med den strugglen för oss med Apple när den nya iOS 11 uppdateringen kommer med en nätverksdelning för Wi-Fi. 9to5Mac förklarar att genom att hålla två mobiler bredvid varandra, som båda har uppdateringen, kommer mobilen med Wi-Fi överföra den till den andra mobilen automatiskt, därefter ska man sedan bekräfta att man vill vara ansluten och sedan är det klart! Hur smidigt? Dessutom hålls lösenordet hemligt om man inte vill säga det högt.

Aldrig mer behöver vi krypa fram till en router som sitter på ett knasigt ställe och säga det långa lösenordet, hurra!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss