in

Influencern Antonija Mandir ska öppna ett Head Spa – anklagades för plagiat

Antonija Mandir Head Spa Stockholm
Bildkälla: @aantonijamandir på Instagram

När Antonija Mandir berättade att hon ska öppna ett Head Spa fick det starka reaktioner. Här är en recap på vad som har hänt! Mer

Nyligen berättade influencern Antonija Mandir på Instagram att hon ska öppna ett så kallat Head Spa. Behandlingen kommer traditionellt från Japan och är en speciell typ av hårbehandling. Det har på senaste tiden ökat i popularitet på tack vare bland annat TikTok.

Antonija Mandir anklagades för plagiat

Det tog inte lång tid innan influencern blev anklagad för plagiat av ett annat företag, Head Spa Stockholm. På företagets Instagramkonto hävdar de att Antonija Mandir har gått till deras salong för att hon ville göra ett samarbete. Hon ska ha filmat proceduren i samarbetssyfte, men sedan sagt till företaget att materialet försvann.

Efter anklagelserna hade Antonija Mandir fullt upp med att radera hatkommentarer från sitt Instagram-inlägg.

Antonija Mandir om anklagelserna:

Dagen efter kommenterar båda parterna vad som har inträffat genom inlägg och händelse på Instagram.

Head Spa Stockholm skriver bland annat:

”Min avsikt var endast att informera situationen jag befann/befunnit mig i. Jag vill inte sprida hat och önskar innerligt att ingen av er hatar på någon eller något. När jag startade detta var det ingen tvivel om att fler skulle starta inom samma bransch. Önskar alla som startar Headspa all lycka! Detta handlar dock inte om att någon startar något, snarare handlar det om situationen jag försattes i som fick mig att känna en viss förtvivlan och besvikelse.”

Se hela inlägget nedan.

Vidare la Antonija Mandir ut en händelse på story där hon skrev att det har blivit ett missförstånd och att hon har pratat med Head Spa Stockholm igen.

”Vi har båda uttryckt att vi kommer lägga detta bakom oss och att vi önskar varandra lycka till i fortsättningen.”  

antonija mandir head spa
Bildkälla: @aantonijamandir story på Instagram

När VeckoRevyn söker Antonija Mandir vill hon inte kommentera händelsen ytterligare.