in

Äntligen – här är Justin Timberlakes nya singel!

skarmavbild 2016 05 06 kl 09 30 50

Vi har väntat – och längtat. Och äntligen är den här. Justin Timberlakes ”Can’t stop the feeling” kommer få oss alla att dansa. Mer

Justin Timberlake, som på senare tid mest satsat på att vara pappaledig, har släppt sin nya singel – och vi lovar, den kommer få er att dansa era små booties off! ?

”Can’t Stop the Feeling” kommer på den kommande filmen ”Trolls” soundtrack och Justin har teasat alla fans med små klipp under hela veckan. Låten är skriven och producerad av Justin, Max Martin och Shellback och nu, med facit i hand, så kan vi säga att den var värd väntan – ”Can’t stop the feeling” är superhärlig och inger en massa feelgood och vi förväntar oss (och räknar med) att det blir sommarens stora dans-hit. Och det verkar som att en rad kändisar håller med oss! I videon skymtar vi bland annat Carpool-karaoke-kungen James Corden, skådespelaren Anna Kendrick – och våra svenska superstjärnor Icona Pop (och alla de kommer ha egna låtar på soundtracket också)! Spana in videon här:

Resten av Justins kommande album är väldigt hemligt, även om han har hintat lite om vad vi har att förvänta oss. På hans instagram finns bilder från musikstudion och vi kommer nog att få höra samarbeten med bland annat Pharrell och Little Big Town.
[adSpace]
Det är tre år sedan Justins förra album ”The 20/20 Experience” släpptes och vi har väntat tålmodigt sedan dess. 2012 gifte sig stjärnan med skådespelaren Jessica Biel och 2015 föddes deras son Silas.

The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ! #GritNGrind #Playoffs #BabyGrizzROAR

Ett foto publicerat av Justin Timberlake (@justintimberlake)

Även om vi förstår – och stöttar – Justins val i att fokusera på familjen är vi superglada över att han nu jobbar på nytt material! Frågan är: när får vi se Justin bjuda på konsert i Sverige nästa gång? Stay tuned!
”Trolls” har biopremiär den 28 oktober i Sverige.