in

Äntligen är Pink med i Carpool Karaoke – och det är allt vi kan önska oss

pink carpool karaoke

Superstjärnan är felfri i Carpool Karaoke! Mer

Jag vet inte hur det är med er, men Pink, eller Alecia Beth Moore som hon egentligen heter, har hängt med mig sedan jag var liten. Jag minns att jag hade hennes M!ssundaztood-platta hemma och sjöng med i alla låtar i mitt flickrum, och tyckte hon var såå cool med sitt rosa hår.

Och nu är hon senast ut i raden av världsartister som medverkar i Carpool Karaoke med James Corden! De sjunger två av hennes nya låtar, What about us och Beautiful trauma, men också gamla hits som Get the party started och Raise your glass. Och hennes röst är naturligtvis lika grym som alltid.

Pink lär James en dansrutin och berättar om när hon var med i en rapgrupp (!). Hon berättar också att hon var dökär i Jon Bon Jovi när hon var sju år, men att hon fick hjärtat krossat när han gifte sig med sin ungdomskärlek.

Pink är även övertygad om att hon sjunger bättre när hon är upp och ner, så det måste hon och James såklart testa. Det går bara inte riktigt som de tänkt sig…

Se hela klippet här nedan!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss