in

Angelinas comeback!

dragare
Angelinas comeback!

Slut på mammaledigheten? För första gången sedan hon födde tvillingar är Angelina Jolie tillbaka i rampljuset… Mer

dragare
Skådespelerskan Angeline Jolie är tillbaka på röda mattan – för första gången sedan hon födde tvillingarna Vivienne och Knox. Skälet är superstjärnans nya film ”The Changeling” som har galapremiär i New York. Angelina och maken Brad Pitt tog med hela familjen till New York…
angie

Angelina Jolie på väg från restaurang i New York där hon ätit middag med Clintan.

Angelinas nya film ”The Changeling” är regisserad av Clint Eastwood – och kvällen innan premiären passade skådespelerskan på att äta middag med Clintan.

Brad stannade hemma med parets sex barn. 12 juli i år föddes tvillingarna Vivienne och Knox, sedan tidigare har de döttrarna Shiloh och Zahara samt sönerna Pax och Maddox.

angie3

Angelina på presskonferensen för ”The Changeling” i New York nu i helgen.

Den 33-åriga skådespelerskan var strålande vacker på presskonferensen för ”The Changeling”, ett drama som utspelar sig på 1920-talet.
angie2

Tvillingarna föddes i Nice i södra Frankrike och sedan dess har familjen Jolie-Pitt stannat i Europa. Nu senast har de bott i en villa strax utanför Berlin, eftersom Brad arbetat med Tarantinos kommande film som spelas in där.

angie5

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.