in

Angelina fixar friår

d 40202 05 bulls 1a86g
Angelina Jolie fixar friår - läs allt om det på Veckorevyn.com!

 Angelina Jolie har beslutat sig för att ta ett års ledigt för att spendera mer tid med sin familj.
– Jag jobbar i sommar. Jag är i Prag i några månader, sen är jag ledig i två månader, och sedan jobbar jag i två månader till. Efter det tar jag ett år ledig, berättade Angelina i går när hon promotade sin nya film ”A mighty heart” på filmfestivalen i Cannes.

Mer

Jolie pratade med journalister på det exklusiva Hotel du Cap medan pojkvännen Brad Pitt, som producerade ”A mighty heart”, passade deras fyra barn i en villa i närheten. Det är oklart om även Brad pausar 2008.

Paret gick på röda mattan i måndags på världspremiären av deras gemensamma film tillsammans med Mariane Pearl och hennes son Adam. Filmen är baserad på Marianes memoarer.

Klanen Pitt-Jolie kommer att stanna kvar i sin villa på den franska rivieran i några dagar till eftersom Brad ska vara med på ”Ocean’s thirteen”.

I går berättade Jolie även att hon uppgraderat sin pilotlicens.

Angelina, som är Goodwill-ambassadör för FN, insisterade på att hon kommer att fortsätta att kämpa för rättvisa i världen, även om hennes egna säkerhet ibland har varit i fara.
– Jag vill inte leva isolerat. Jag vill leva ett vågat liv, men jag är inte dumdristig. Jag vill lära mig om min omvärld.  

Angelina berättade även att hon och familjen gillar att vara i Frankrike.