in

Angelina blir av med sin dotter?

zahara
Angelina blir av med sin dotter?

En riktig kris skakar just nu Angelina och Brads familj – deras dotters biologiska föräldrar vill ha tillbaka sin dotter Zahara.

Mer

Lever Zaharas mamma?
En riktig chock skakar familjen Jolie-Pitt den här veckan. Det visar sig nämligen att mamman till deras adopterade dotter Zahara vill ha tillbaka sin dotter, skriver Female First.
–Jag vill att min lilla flicka ska komma hem och se var hon kommer från och återfå sin identitet, säger den biologiska mamman Mentewab Dawit Lebiso till In Touch.

Har Angelina blivit lurad?
Det märkliga är att enligt adoptionspapprena så är Zaharas biologiska mamma död – något som Zaharas mormor hävdar är struntprat. Zaharas moster Zinash Haile Yenero är också upprörd över att Angelina Jolie inte kontrollerade adoptionshandlingarna ordentligt innan adoptionen fullbordades. –Zaharas mormor var väldig ledsen. Hon vill verkligen göra allt för att få Zahara tillbaka till Etiopien men hon har inga pengar så det är omöjligt, säger Zaharas moster till In Touch.

”Angelina räddade Zahara från döden.”
 Vänner till Angelina hävdar dock att Angelina tänker stå på sig.
–Angelina är övertygad om att Zahara var föräldrarlös och att kvinnan som hävdar att hon är Zaharas mamma har misstagit sig, säger en vän till Angelina till In Touch.
–Zahara var bara dagar från att dö, så undernärd var hon. Angelina räddade den lilla flickan så Angelina är övertygad om att hon är bunden till Zahara för evigt, avslutade källan.