in

Angelica Blicks helg

dragareangelicablick

Brunch, filmkväll, sushi och bloggande. Spana in Angelica Blicks helg!

Mer

Mysbrunch

På helgen brukar frukosten snarare bli brunch, just för att man äntligen kan få lov att sova ut. Då äter jag helst knäckemacka och till det dricker jag färskpressad juice. Sen tycker jag att det är gott med färska bär och äggröra. En sån brunch hade jag gärna orkat fixa varje dag, men oftast blir det en kopp kaffe, någon macka och fil – plain and simple! Jag brukar bläddra i ELLE eller någon nyhetstidning, annars så sitter jag framför tv:n framför något trevligt program. #br

Sug efter sushi

Det är så himla härligt att gå ut och äta på restaurang med ett gäng vänner. Vi brukar gå till en mysig restaurang och snacka om livet, skratta, dricka lite och bara umgås. Jag brukar oftast vara sugen på någon köttbit med tillbehör. Eller sushi, jag är en riktig sucker för sushi. #br

Filmkväll

Jag gillar nästan alla typer av filmer, vare sig det är romantik eller rysare. Jag gillar dokumentärer eftersom det kan vara intressant att titta på. ”September issue” med Anna Wintour är väldigt fascinerande. Pistagenötter funkar finfint att äta när man myser framför en film.

film

Amerikanska Vouges chefredaktör Anna Wintour i filmen ”September issues”, en av Angelicas favofilmer.

#br

Hög musik

Musik med skönt beat och mycket bas gör mig peppad för kvällen. Det ska spelas så högt som det bara går! Rihanna, Kanye West och Jay Z är några partyfavoriter. När jag är hemma lyssnar jag mycket på Bob Dylan och Bruce Springsteen.

rihanna

Angelica Blick lyssnar gärna på Rihanna.

#br

Bloggtid

Jag bloggar på Angelicablick.se och för mig spelar det ingen roll var jag är när jag bloggar. Det kan vara på morgonen till första koppen kaffe, på ett café eller hemma i sängen.

kaffe

Bloggandet kan börja redan vid morgonkaffet.

#br

Mitt måste

Jag går ingenstans utan min Canon eos 1000d. Med den plåtar jag dagens outfit och detaljer värda att föreviga. #br

Blodröda läppar

Jag har två favoritläppstift just nu. Ett från Versace i färgen ”Rosetto”, det ger en blodröd och underbar färg. Det andra är från Make up store och är i färgen ”Havana”.

lappstiftha

Angelickas favoritläppstift är från Make up Store.

#br

Älsklingsparfymen

Jag gillar parfymen ”Flowerbomb” från Victor & Rolf. Jag har svårt att fastna för parfymer. Jag gillar en doft ett tag, kör på den och byter ut den efter ett tag. Men flowerbomb har fått hänga med väldigt länge nu och den doftar helt fantastiskt. Kvinnligt, mystiskt och sensuellt.

viktorrolf

Favoritdoften kommer från Viktor & Rolf.