in

Sanna Guidetti om trekantsryktet: ”Det är så dumt”

sanna guidetti john guidetti
Bildkälla: @sannaguidetti på Instagram

Det har ryktats om att Sanna Guidetti och John Guidetti är ”trekantsparet”, men stämmer det verkligen? Influencern har nu svarat! Mer

I sociala medier har det spridits rykten om att det ska vara ett känt par som bjudit in utomstående personer att ha sex med dem. Det har ryktats om att paret är influencern Sanna Guidetti och fotbollsspelaren John Guidetti, något som Sanna nu dementerar.

Sanna Guidetti om trekantsryktet: ”Det är så dumt”

Sanna Guidetti gästade Alexander Pärleros podcast ”Framgångspodden” och där kom ryktet på tal. Lyssnarna hade fått skicka in frågor och en av de berättade att han ville ha sex med John Guidetti och Sanna Guidetti. Han frågade då hur han skulle ”ansöka till det”. Influencern skrattade åt frågan, och valde att slå ner ryktet.

– ­­Vi är inte trekantsparet. Det är ett rykte, men det är väldigt roligt och jag har inte kommenterat det för jag tycker det är så dumt att svara på rykten, säger hon i Framgångspodden.

Vad gör Sanna Guidetti?

Influencern och entreprenören har över 110 000 följare på Instagram och driver podden ”Högt i tak”. Tidigare drev hon en annan podcast, ”Livet på läktaren”, tillsammans med Maja Nilsson Lindelöf, som är gift med fotbollsstjärnan Victor Lindelöf.

Sanna Guidetti berättar i Framgångspodden att hon arbetar med en hälsoapp, samt att hon gärna vill utveckla sin egen podcast ännu mer.

– Det är väl typ det, och familjelivet, det går i ett, barnen börjar bli större, det är aktiviteter, säger hon.

När träffades Sanna och John Guidetti?

Paret träffades i skolan när de endast var 12 år gamla och blev bästa vänner. När de var 16 år utvecklades relationen till något mer – och sedan dess har de hållit ihop!

Idag bor de i en lyxvilla i Nacka i Stockholm och har två barn tillsammans, dottern Nellie och sonen Mason.