in

Allt om kvällens ”Let’s dance”

dans
Allt om kvällens "Let's Dance"

Vem vinner svenska folkets hjärtan och vem försvinner i årets ”Let’s Dance”? Quetzala vet.

Mer

1. Vem vinner?

Det blir aldrig de klantiga Peppe Eng-typerna som vinner i längden. Istället tror jag stenhårt på en ung förmåga som Tilde Fröling, glammig som få men ändå inte Carolina Gynning-flamsig.

Vem försvinner?

2

Ja, det är ju många som ska bort, men den första som åker är Dilba. Hur är det möjligt att ha en så tråkig approach som hon har? Jag tror till och med Richard Herrey klarar sig längre.

Vem gör bort sig?

3.

Visst, hela programmet går ut på att bjuda på sig själv och göra bort sig. Men ändå, de där ögonblicken då man trycker kudden hårt för ansiktet och sätter läsken i halsen – de ögonblicken kommer Linda Lampenius, Mat-Tina och Tony Rickardsson. Rickardsson är den nya brottar-Martin!

Hur klarar sig Jessica och David?

4.

Den nya programledar-duon Jessica Almenäs och David Hellenius kan mycket väl fungera. Trots att Jessica är en sportbrud innest inne kan hon säkert locka fram det där dansanta någonstans ifrån. Och het, kunde Agneta Sjödin kan väl Jessica? Och David? Han är ett sånt superproffs att ingenting kan gå fel.

Hur sköter sig juryn?

5.

Hade Tony Irving varit heterosexuell hade jag friat till honom på stört – ”Let’s Dance”-juryn är den vassaste tv-juryn vi har i Sverige. Påläst, fyndig och aldrig forcerad.

LÄS OCKSÅ: Inne eller ute?