in

Alla pratar om Khloe och Tristan – men vad har egentligen hänt?

khloe kardashian tristan thomson cheating
Wenn Ltd, Splash News and Pictures

Det har börjat florera flera videos på basketspelaren Tristan Thomson från i oktober där han utan tvekan är otrogen mot mamman till sitt kommande barn, Khloe Kardashian. Men det slutar inte där… Vad har egentligen hänt i historien Tristan/Khloe? Vi reder ut! Mer

Khloe Kardashian har verkligen inte turen på sin sida när det gäller männen i hennes liv. Efter uppbrottet med sin ex-man Lamar Odom, som kämpade mot drogmissbruk under deras äktenskap, trodde vi turen vänt för Khloe när hon började dejta basketspelaren Tristan Thomson. Att hennes typ är basketspelare är ganska tydligt, men att de båda har behandlat henne illa är faktiskt bara killarnas fel. Så vad har egentligen Tristan gjort? Vi reder ut!

Khloe träffar en ny kärlek

I september 2016 börjar Khloe Kardashian dejta Tristan Thomson och i december 2017 avslöjar hon i realityserien Keeping Up With The Kardashians att de ska få en dotter tillsammans. Khloe kämpade länge mot barnlösheten och trodde länge att hon inte kunde få barn, eftersom hon och Lamar också hade försökt. Khloe lämnar även familjen som hon står så nära för att flytta till Cleveland där Tristan spelar basket, vilket hon beskriver som en stor uppoffring.

screen shot 2018 04 12 at 11 32 44
screen shot 2018 04 12 at 11 39 01

Tristan visar sitt sanna jag

I december 2016 föds Tristan Thomsons första son som han har tillsammans med sitt ex Jordan Prince. Han sägs ha gjort slut med henne medan hon var gravid med sonen, men Khloe visar inget annat än kärlek till honom på sin instagram:
screen shot 2018 04 12 at 11 51 16

Tristan Thomson är otrogen

I oktober 2017 går Khloe in i tredje graviditetsmånaden och Tristan beslutar sig för att gå ut på en klubb i Washington. Nu (sex månader senare) har övervakningsbilder läckts från kvällen där Tristan sitter ensam i en soffa med två tjejer och flörtar hej vilt. Att det inte är mer än vänskap bevisas då en av tjejerna lutar sig fram för en kyss som slutar i ett hångel och den andra tjejen trycker ner hans huvud mot hennes bröst. Det hela blir alltså mycket intimt vilket väldigt sällan är okej en monogam relation, men framförallt är det inte okej mot mamman till ditt ofödda barn!!!

Once a cheater…

När denna video började spridas i början av veckan trodde vi att vi sett allt, kanske har han förändrats sen dess? Det var ju trots allt för ett halvår sen.

Men i början av april i år var Tristan, tillsammans med sitt basketlag The Cleavland Cavaliers, i New York för en match som skulle gå av stapeln den 9 april. De gick ut tillsammans på lördagen den 7 april för att ha en rolig kväll ihop — vilket Tristan verkar tro betyder otrohet… Det finns nämligen flera filmer och bilder från kvällen från människor från takterassen där han sitter och pratar med en tjej hela kvällen och som också lutar sig fram för en kyss. Detta sker alltså medan Khloe är höggravid hemma i Cleavland.

Såhär säger en ananonym källa till Elite Daily:screen shot 2018 04 12 at 11 36 55
Det finns även paparazzibilder från hotellet basketlaget bodde på, där Tristan tar med sig en tjej in i foajén. Men vad hon gjorde på deras hotell har man ingen aning om.

Vad händer nu?

Det som gör att det hela får en mycket sorglig timing är att Khloe i måndags postade en bild på Instagram, när Tristan håller om hennes mage med captionen
“We are ready whenever you are little mama” och de spekuleras nu om att Khloe åkt in för att föda, men inget är säkerställt.

khloe tristan pregnant

Om dessa videos och bilder nått Khloe är det nog ingen tvekan om, men med en förlossning att tänka på kanske hon väntar med att ställa Tristan mot väggen tills efter barnet fötts.

Vi hejar på dig, Khloe!