in

Alex: Jag vill festa hos Ebba!

8bm73csn0xh40p7jchitr9goy2jiqgt 1 kopia
Alex: Jag vill festa hos Ebba!

Caisa, Sofi och Alex – träffa veckans partypanel på Veckorevyn.com! Mer

Sofi Fahrman

sofi liten

Vad gör du i helgen?
– I helgen lämnar jag lägenheten för trevliga restauranger, kompishäng och ser till att skåla i Shrekgröna shots.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Varlfri rackare med välfyllt barskåp och en skivsamling som får granarna att klaga. Bjuds det på infinity pool och utsikt över Los Angeles så kommer jag på en gång.
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Listettor i bilen till och från Aftonbladet.
Ditt bästa partyknep?
– En engångskamera i partyväskan! Ingen kan radera några bilder och det blir en spännande överraskning när bilderna framkallas. På gott och ont.
Vad kör du för partyoutfit ikväll och/eller på lördag?
– Det bestäms i sista stund men just nu älskar jag mina rosa klackar från Lanvin. Till det något svart och bekvämt. Allt ska vara dansvänligt!

Sofi Fahrman är modechef på Sofis Mode.

sofi

Sofi Fahrman gillar kulörta drinkar!

Alexander Schulman

alex liten

Vem vill du gå på hemmafest hos?
Ebba von Sydow. Tydligen har hon en tavla på Amadeus, Carolas grabb, på väggen hemma. Jag vill sitta och dricka lite vin med henne och tala om den där tavlan. Fråga varför hon har den där och så, Och sen går vi ut och festar tillsammans. Vi har ju haft våra gnabb, jag och Ebba, men det här blir kvällen då allt blir som det ska vara. Vi blir vänner och hörs ofta på telefon och sånt.
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Jag lyssnar inte på musik över huvud taget. När jag är lite ledsen och vill förstärka dessa känslor, så kan det hände att jag drar på den där gamla Strömstedtlåten Sista Sommaren. Körde på en fågel och begravde den – nånstans vid en sjö.
Ditt bästa partyknep?
– Jag brukar leka att jag är robot när jag dricker snapsar. Så för jag handen till snapsglaset på ett kantigt och hackigt sätt, kanske spiller jag något. Och så hackar sig handen och glaset upp mot munnen samtidigt som jag gör robotliknande ljud med munnen. Det brukar vara kul, även om det ibland känns ganska löjligt att sitta hemam i min ensamhet och låtsas vara robot.
Vad kör du för partyoutfit ikväll och/eller på lördag?
– Ikväll bär jag en t-shirt med trycket SAVE LYDMAR. Jag tror nämligen att ironin kan vara på väg tillbaka. Henrik Schyffert flaggade för det, och honom ska man alltid lyssna på.

Alexander Schulman bloggar med sin bror Calle på Värmlands Folkblad.

Alex med hustrun Katrin på Elle-galan.

Caisa Jansson

caisaliten

Vad gör du i helgen?
– Det blir en snabb afterwork på Riche ikväll, sedan skynda, skynda hem till tacokväll. Imorgon ska jag på schlagerfest hos Anton och Lisa. De har schalgerfest varje år med betygslappar och hela köret. Kvällen kommer (som alltid) avslutas med en hård drabbning Singstar. Jag ska sjunga Alice Cooper.
Vem vill du gå på hemmafest hos?

– Hos mig! Det är sällan jag vågar ha fester hemma, de blir alltid så skandalösa. Men eftersom jag aldrig är inblandad själv (…) tycker jag att det är himla roligt.
Vad lyssnar du på just nu?
– Idag har det blivit 37 omgångar av Britneys ”Break the ice”. Jag går igång som tusan på den Daft Punk-snygga videon. Love it.
Ditt bästa partyknep?
– Att skicka konstiga sms till folk i min telefonbok som jag har glömt bort vilka de är.
Vad kör du för outfit ikväll och imorgon?
– Ikväll – hantverkarskjorta över Whyred-fodral på afterworken och fotbollsstrumpor, jeansshorts och vitt linne (bästa myskläderna) på tacokvällen. Imorgon – något som är så tight att det ser påmålat ut, och galet höga klackar. Alltid galet höga klackar.

Caisa Jansson är redaktionschef på Veckorevyn.com.

 

caisa champagne

Caisa och Winston Churchill har mycket gemensamt – som att de gillar alkoholfri fläderdricka.

Vem vill du se i partypanelen nästa vecka? Kommentera!