in

VeckoRevyn storsatsar på valet 2018 – startar politikpodd

800k, politikpodd

Valet 2018 närmar sig med stromsteg. Nu lanserar vi vår stora valsatsning #800k. Mer

800 000 kvinnor mellan 18 – 30 år kommer kunna rösta i valet 2018. Idag glöms den målgruppen ofta bort av politikerna och i mediernas valbevakning. Det vill vi ändra på.

Därför lanserar vi nu #800k, vår stora valsatsning. Under våren kommer vi driva en rad politiska frågor som rör det som just unga kvinnor tycker är viktiga.

– Unga kvinnor är drivande i många samhällsfrågor, som jämställdhet, psykisk ohälsa, miljö och mänskliga rättigheter, men ändå tycker Sveriges politiker och stora medier inte att de är värda att lägga tid och resurser på, säger Emelie Lindblom Carlsson, chefredaktör för tidningen VeckoRevyn.

Först ut i vår satsning är politikpodden 800k, där veckorevyn.coms chefredaktör Irena Pozar och Johanna Nordström, komiker och videoredaktör på Bonnier Magazines & Brands kommer att prata om politik och blanda humor med allvar.

– Vi är trötta på att killar ska sitta och prata om saker de tycker är kul och viktiga. Vi vill bevisa att vår målgrupp visst bryr sig om politik och att många därute vill lyssna på annat än manliga duos. Valet närmar sig och nu har vi chansen att faktiskt skapa förändring! säger Johanna Nordström.

För att kunna göra ett så bra och relevant jobb med #800k vi bara kan så vill vi gärna veta vad JUST DU TYCKER ÄR VIKTIGT. Vilka politiska frågor inför valet 2018 får ditt hjärta att slå lite extra? Gör vår enkät här och var med och bestäm vad vi bevakar.

Första avsnittet av podden sänds den 20 februari.

 

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss