in

7 saker vi vill att Beyoncés nya projekt Lemonade ska vara

Vad är Beyonces Lemonade?

Allt-hon-rör-vid-blir-till-guld-Beyoncé släppte i lördags en teaser om hennes nya projekt Lemonade. I teasern säger hon att något kommer att ske 23 april kl 21.00 (amerikansk tid) på HBO. Ingen vet vad Lemonade är, men här är 7 önskningar från oss. Mer

1. En dryck

Vad snopet det skulle bli för alla om det är så enkelt som det låter. Lemonade är helt enkelt en lemonad. Dock är inget riktigt så ”enkelt” när det kommer till Beyoncé så det kommer säkerligen ligga någonting bakom. Till exempel att HBO och Beyoncé tillsammans har gått in för att sälja lemonad där pengarna oavkortat går till något välgörande ändamål. HBO kanske väljer att filma hur pengarna kommer till nytta. The lemonade project – to save lives. Ja, det skulle kunna var något..

beyonce-project-lemonade-compressed

2. En musikvideo som handlar om citroner

På senare tid har Beyoncé tänjt på gränserna när det gäller hennes videos och musik. I musikvideon till Formation ligger hon på en sjunkande polisbil i översvämmade New Orleans och en ung pojke dansar framför ett gäng poliser i kravallutrustning. Även en vägg som visar graffitiskriften ”Stop shooting us” visas. Hennes video är samhällskritisk så det bara skriker om det. Tänk om Lemonade är en kommande musikvideo i samma stuk? Kanske något peppande som att om livet ger dig citroner (haters), gör lemonad?

giphy-22

3. Egen hälsokur

Om vi fokuserar lite mer på lemonad i sig då. Varmt citronvatten ska ju vara bra att starta morgonen med. Det ska bland annat hjälpa kroppen att balansera pH-värdet, stärka immunförsvaret, ge friskare andedräkt. Kan det kanske vara så att Beyoncé bara vill allas hälsa väl och ge världen hennes egen (hälsosamma) dunderkur? Hon kanske väljer att marknadsföra det tillsammans med HBO?

giphy-24

4. Hint om förökning

Kan det vara så att Blue Ivy ska få ett syskon och Beyoncé förvånar och går ut med det i samband med en ny film? Handling skulle då kunna vara om hur barn idag växer upp. Lite udda sätt att göra sin utannonsering men Beyoncé är känd för att förvåna. Lemon Knowles… ja vi har ju hört konstigare namn i kändisvärlden.

[adSpace placement=”manual”]

5. Reunion

En ny singel på hennes kommande album skulle ju också vara spännande . Det vi undrar då är vad om är så speciellt med den här låten. Tänk om det visar sig vara en reunion av Destiny’s child? De tre powerkvinnonrna har ju visat sig gjort riktiga hitar tidigare.

giphy-27

6. Filmografi

Kan det äntligen vara så att vi ska få följa med bakom kulisserna i Beyoncés värld? En serie eller film om superstjärnan. Det skulle verkligen bli succé. En filmografi där vi får följa hennes uppväxt och vägen till framgång. Namnet Lemonade är kanske en hint om att av alla motgångar som vi möter så ska vi göra lemonad, vila en liten stund och sedan fortsätta kampen mot orättvisor. Då kan vi bli lika framgångsrik som Queen B. Visst, det kanske låter drömmande, men i drömmarnas värld är alla önskningar tillåtna.

giphy-25

[adSpace placement=”manual”]

7. Modeshow

Kan Lemonade ha någonting med hennes nylanserade märke Ivy Park att göra mån tro? En gul kollektion a la Queen B skulle ju inte vara helt fel nu lagom till sommaren. Hur kommer då HBO in i bilden? Jo, vi tänker så här. Beyoncé kanske väljer att göra en modeshow/välgörenhetsshow av det hela. Där hon väljer ”vanliga” människor till modeller. Pax för att i så fall vara modell eller i alla fall få biljetter till showen.

giphy-20

Ingen vet riktigt vad hon kommer att göra. Vad tror du? Kika på teasern och få ett hum.

#LEMONADE premieres on 4.23 9ET | 6PT HBO

Ett filmklipp publicerat av Beyoncé (@beyonce)