in

7 höjdpunkter från One Love Manchester – vi kan inte sluta titta

ariana grande one love manchester

Ariana Grande samlade världens artistelit för att hylla och samla in pengar till offren för terrordådet i Manchester 22 maj i år. Och det blev precis så magiskt som man kan tänka sig ❤️ Mer

Den 22 maj i år hade Ariana Grande konsert på Old Trafford i Manchester. Publiken bestod till stor del av flickor och unga kvinnor som hade kommit för att se sin idol live. I samband med att konserten avslutades utlöstes en bomb som dödade 22 personer och skadade över 50. Händelsen skakade världen och inte minst artisten själv, som snabbt bestämde sig för att hon ville återvända och göra nåt för de drabbade.

Nu, bara två veckor efter den fruktansvärda attacken, var Ariana Grande tillbaka på samma scen för att hålla en välgörenhetskonsert – One Love Manchester. Med sig på scen hade hon stjärnor som Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Martin och Katy Perry och i publiken fanns 50 000 människor som hade tagit sig dit för att visa att hatet aldrig kan vinna.

One Love Manchester livesändes i flera länder och här i Sverige gick den att se på SVT Play. Men för dig som missade spelningen har vi samlat de absoluta höjdpunkterna. Ta dig tid att se dessa klipp, du kommer inte ångra dig.

1. Ariana Grandes cover av ”Somewhere over the rainbow

 

2. Coldplay sjunger ”Fix you”

 

3. Skolkör sjunger ”My Everything” tillsammans med Ariana Grande

 

4. Liam Gallagher och Chris Martin sjunger ”Live Forever”

[adSpace placement=”auto”]

 

5. Justin Biebers känslosamma tal

 

6. Miley Cyrus och Ariana Grandes duett

7. Alla på scen tillsammans till ”One last time”

Alla intäkter från konserten gick till en fond för de offer och familjer som drabbades i terrorattacken den 22 maj. Förutom att pengar från biljettintäkterna gick till fonden så kunde man också under hela konserten smsa och skänka pengar. Totalt samlade man in 22 miljoner kronor.


 

Kolla in vår tutorial för att få till den perfekta glowiga looken (genom att använda mineralkittet som just nu finns som premie!)

Klicka på bilden för att ta del av det grymma erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink