in

12 sanningar om: Sugarplum Fairy-Calle

sugar
12 sanningar om: Sugarplum Fairy-Calle

Sugarplum Fairy slog igenom med låten ”She”, nu har de med låten i den kommande Seinfeld-filmen. Veckorevyns Quetzala Blanco ringde upp frontmannen Calle Norén för att snacka groupies, Mando Diao och att sälja sin själ.

Mer

nic

1. SENASTE KÖP:
En frukskål av märket Kokum med limegrön kant, sen en tavla av ett engelskt landskap en man som står i en båt. Höstlandskap är coolt.

2. DET HÄR HAR JAG PÅ MIG JUST NU:

Ett par svarta chinos från Diesel och en brun longsleeve. Jag sitter hemma och läser och är inte klädd för fest, då har jag svarta chinos och en vit skjorta och kavaj.

3. GRYMMASTE SAJTEN:
Wikipedia, oavsett om källan kanske inte stämmer så kan jag lära mig hur mycket som helst. Igår kväll lärde jag mig att Dracula betyder drakens son men även djävulens son.

4. MIN PARADRÄTT ÄR: Jag är väldigt bra på att göra såser, steker kött och klyftpotatis till. Det ska vara fet mat, jag försöker gå upp i vikt hela tiden. Recept: Creme Fraiche, vitlök, dijonsenap och en mixkrydda jag köpt på Rosendal.

5. VÄRLDENS SNYGGASTE TJEJ: Jag såg henne en gång i shampooreklam, hon hade rött hår, var fräknig och gröna ögon. Sen gillar jag även Penelope Cruz och det här spanska glödande utseendet. Natalie Portman i ”Closer” är riktigt snygg också. Och Nicole Kidman!

josefin

6. DET TRÅKIGASTE JOBB JAG HAR HAFT: Telefonförsäljare, jag sålde Mr Music-plattor, det var 4 timmars jobb och du fick provision på hur många cd du sålde. Det kändes som att jag prostituerade min själ. Jag ljög ju hela tiden! Särskilt när man är musikälskare var det riktigt jobbigt. Musiken jag sålde var ju inte bra.

7. SENAST INKOMNA SMS: ”Hej vi ska till banken” skrev min flickvän.

8. SENAST JAG GOOGLADE MIG SJÄLV: Nej det gör jag inte, jag känner inte att jag som person ens borde gå att googla. Däremot googlar jag bandet ibland.

9. DET HÄR GÖR JAG OM 10 ÅR: Jag spelar musik. Förhoppningsvis har jag en utbildning så jag inte degar ner skallen. Jag hoppas på barn och familj också. Just nu läser jag engelsk psykologi. Det är krångligt.

10. DEN MEST KÄNDA TJEJ JAG HÅNGLAT MED: Jag har haft ett förhållande väldigt länge så det har inte blivit så många. Jag har fått en puss på kinden av Josefin Crafoord. Det finns Groupies gillar inte musiken, det är oftast modeller. Suck. Det är inte så kul. Det hör till åttiotalets hårdrock.

mando

11. ÄR NI SNYGGARE OCH BÄTTRE ÄN MANDO?
Självklart, fast bättre, nja, det går inte riktigt att säga. Om nån läste texterna så skulle någon kanske tycka att vi var bättre på text och de var bra på melodier. Men vi är tightare.

12. VAD TYCKER NI OM DERAS NYA PLATTA?
De har influenser från 1800-talet nu. Jag tror att det är bra att de gör en sån skiva!
 

FAKTA – CARL NORÈN

Född: 5 oktober 1983 i Falu Lasarett
Bor: i Stockholm
Familj: 6 medlemmar, två hundar, ett band och kvinnligt sällskap.
Aktuell: Nytt Sugarplum Fairy-album i vår. Vi har skrivit låtarna, men inte fått klartecken från skivbolaget än. Skivan kommer nog i april-majl.
Hemsida: Sugarplumfairy.nu
Bloggar jag läser: Jag brukar läsa Rockfotos blogg.