in

12 sanningar om Sara Montazami

saraheader

Vad gör Sara Montazami vid en klädblackout? Föredrar hon amerikanska eller svenska killar? Och tillhör hon Team Edward eller Team Jacob? Svaren hittar du här!

Mer

Okej, Sara. Hur mycket tid behöver du för att göra dig klar på morgonen?

Max 45 minuter om jag vet vad jag ska ha på mig. Ofta är det svårare när det är kallt ute för jag har typ bara somriga kläder!

Hur ser det ut i din garderob?

Jag älskar att ha en organiserad garderob och hänger gärna kläderna efter färg, men den är så liten att det lätt blir extremt rörigt. Måndagar är min vanliga städdag så att det ser snyggt och fräscht ut resten av veckan.

Om du får en klädblackout, vad är ditt hemliga kort?

If I freak out och verkligen inte vet vad jag ska ha på mig så kör jag raka vägen till Free People eller Urban Outfitters och hittar en festive top. Det finns inget bättre än att hitta en ny topp att ha på sig under dagen.

Vad föredrar du – svenska eller amerikanska killar?

Jag har bara dejtat amerikanska killar så jag måste säga amerikaner. Men det finns verkligen a bunch of Swedish hotties out there though… that’s for sure!

Vilka av dem klär sig bäst då?

Svenska killar! Varje gång jag går förbi någon så känner jag att he could totally be a runway model. Så långa och alltid väldigt välklädda.

Vilken är din största rädsla?

It is super random, men min största rädsla är att kvävas och inte kunna andas.

Det är lördag kväll. Var hittar vi dig?

På lördagar är jag ofta ute i San Diego med tjejerna och min pojkvän. Vi brukar gå ut och äta allihop på något mysigt ställe och sen gå till någon klubb eller bar i närheten.

Vad föredrar du – att flöra eller att bli flörtad med? 

Can I pick both? Jag är definitivt en flirtig person! Jag är social och ler hela tiden men jag älskar också att bli flörtad med. Min pojkvän är bra på det, haha.

På tal om pojkvänner. Vad för typ av kille attraheras du av?

Han får gärna vara lång, smart, ha humor och en personlighet som klickar både med min och med familjens. Utseendemässigt ljusa ögon och stora läppar. Det ska vara någon som är motiverad att göra något med sitt liv. Sen får han gärna vara surfare, äventyrlig and just adorable all around.

p5

Här tar Sara emot pris för Årets internationella blogg på BlogAwards 2011.                                                                 Foto: Magnus Bergqvist

På en skala från 1-10, hur nöjd är du med ditt utseende?

Jag säger en 8! Det finns alltid något att förbättra.  

Vilken kändis tycker du klär sig bäst? 

Ryan Gosling. Han klär sig alltid väldigt bra inför alla galor och i varje intervju. I love when he wears a suit! Ow ow!

Gosling i kostym alltså. Vilken kändis skulle du vilja gå på dejt med då?

Ryan Gosling – igen! Det här är kanske lite nördigt att säga, men det känns som att han är precis så som han är i the Notebook (filmen Dagboken, reds. anm.)… precious and a babe!

Vilket är det senaste sms:et du fick från en kändis?

En professionell australiensk surfare som jag hade en crush på förra sommaren.  

Vad är det elakaste någon har sagt till dig?

När jag visade en make-up tutorial i bloggen så sa någon att jag inte vet hur man sminkar sig över huvud taget.

Vilket är ditt favvoämne i skolan och vilket hade du lätt kunnat leva utan?

Jag har alltid älskat matte och har pecis fått upp ögonen för kvinnovetenskap. Det värsta ämnet är definitivt naturvetenskap. I try so hard, but still do not get it!

Vad är det mest pinsamma du har varit med om?

Hmm, det var för några helger sen när jag var ute med några tjejkompisar och dansade like crazy. Jag dansade ganska lågt när mina byxor plötsligt sprack och jag visade HELA rumpan. Alla såg det och jag var tvungen att gå hem direkt! Nu tänker jag en gång extra innan jag gör det igen.

Här kommer två snabba. Twilight eller Hungerspelen?

Twilight! I could stare at Robert Pattinson all day.  

Team Edward eller Team Jacob?

EDWARD for sure! Jag älskar hela den mystiska grejen med honom. 

Vad kan du inte leva utan?

Min familj. De är så underbara och betyder allt för mig. Jag älskar dem så mycket.

Och slutligen. Hur ser den perfekta dejten ut?

Killen hämtar mig i sin sportbil, vi äter en romantisk middag och sen överraskar han mig med något out of the ordinary! Jag älskar överraskningar.

Pssst! Du har väl inte missat att Sara Montazami bloggar för VeckoRevyn? Bloggen hittar du här.