in

12 sanningar om: Ola Svensson

ola1
12 sanningar om: Ola Svensson

Med dunderhiten ”Natalie” visade han att han är allt annat än en föredetting i musikbranschen. Veckorevyn.com ställer 12 närgångna frågor till albumaktuelle Ola Svensson. Mer

n000012271

1. SENASTE KÖP: Jag köpte en sololja för en kvart sedan, haha! Den kostade 180 kr, så antingen blev jag blåst eller så är det riktigt bra grejer. Jag ska precis spela in videon till min nya singel ”SOS” här på stranden i Portugal, och solen bränner som tusan!

2. DET HÄR HAR JAG PÅ MIG JUST NU: Vitt linne, flipflops och uppvikta Levi’s som är lagade typ 78 gånger. Det matchar jag med kallingar från Björn Borg. Vänta ska jag kolla vad det är för färg… turkos!

3. GRYMMASTE SAJTEN: Jag är inget datafreak. Mina kompisar har startat en Facebook-sida åt mig, men jag har inte tagit tag i det än. Jag är lite rädd för att om jag börjar så fastnar jag direkt.

4. JAG GJORDE BORT MIG SENAST: Det gör jag hela tiden! Nu senast var det på hotellet här i Portugal. Jag skulle öppna min dörr och krånglade med nyckeln i tio minuter. Tillslut hämtade jag en i personalen som fick hjälpa mig. Då visade det sig att dörren redan var öppen! Men jag bara skrattar åt mig själv när jag skämmer ut mig sådär. Jag har rätt bra självdistans.

5. MIN PARADRÄTT ÄR: Lövbiffpasta. Min favoriträtt, och en av få som jag kan tillaga, haha. Den är brutalt god! Jag har inte bjudit någon tjej på den ännu, men när jag träffar någon speciell så…

6. DET TRÅKIGASTE JOBBET JAG HAR HAFT: Eh… Jag har inte jobbat så mycket i mitt liv, haha. Musiken har varit mitt jobb i två år, och det har inte varit tråkigt en enda sekund. En gång jobbade jag åtta dagar på ett fritids, det var inte alls tråkigt, men är egentligen den enda jobberfarenheten jag har förutom musiken.

img 1964 rim blackberry pearl 8100 21

7. SENAST SKICKADE SMS: Jag messade min skivbolagskille när jag satt och käkade på flygplatsen i Amsterdam. De spelade min låt ”Natalie” på radion så jag skrev: ”Nu gillar holländarna Natalie!”.

8. SENAST INKOMNA SMS: Min mobil har lagt av här i Portugal, så jag sätter på den nu så får vi se om det har kommit något… ”Tja brushan! Allt bra med dig uppe i Stockholm eller har du åkt till Portugal ännu? Måste passa på och säga grattis till nya skivan! Morsan köpte den i helgen och gillade den. Annars? Hektiskt nu med att promota? Peace! Baggi”. Det är från en polare hemmifrån.

9. SENAST JAG GOOGLADE MIG SJÄLV: Det var länge sedan jag gjorde det, jag lovar. I våras kanske. Jag borde nog googla och kolla vad recensenterna säger om nya skivan, men jag gillar inte att läsa om och se mig själv. Och höra på tv när jag pratar… usch. Men att höra när jag sjunger, att lyssna på mina egna låtar klarar jag.


jessica alba hair 1177965013

10. VÄRLDENS SNYGGASTE TJEJ: Jessica Alba!

11. DET HÄR GÖR JAG OM 10 ÅR: Jag hoppas att jag är ute i Europa och har konserter och släpper skivor. Min dröm som jag hoppas på är att jag skriver låtar – både till mig själv och andra. Och om tio år hoppas jag att jag har fått min första unge. Det ska vara en pojke som ska heta Rasmus. Så först måste jag hitta en tjej som gillar mig och dessutom gillar namnet Rasmus.

12. MIN ALLRA HÖGSTA ÖNSKAN: Att jag får sälja skivor i hela Europa – och givetvis att jag hittar min drömtjej och får mitt liv med henne. Jag tror på livslång kärlek, och kärlek vid första ögonkaste också. Jag har aldrig upplevt det själv, men jag måste tro på det annars skulle jag gå under.

FAKTA: OLA SVENSSON

ola2

Född: 23 februari, 1986.
Bor: På Söder i Stockholm. Jag trivs superbra!
Familj: Singel! Två bröder mamma, pappa, brorsdotter. Har försökt skaffa tjej länge nu… Hoppas att hon dyker upp tillslut.
Aktuell: Med albumet ”Good Enough” och singeln ”SOS”.
Hemsida: ola.cd
Bloggar jag läser: Magnus Ugglas brukar jag kolla in. Jag är en dålig bloggläsare, men nu ska jag kolla in Veckorevyn.coms grymma bloggare.

Kommer DU att hitta kärleken i veckan? Kolla in ditt horoskop här!