in

12 sanningar om Kim Vadenhag

kimsvartvit
Kim Vadenhag jobbar just nu på nya plattan tillsammans med Sonny Fahlberg. Albumet släpps i augusti och Kim lovar att den kommer att leverera.

Han står bakom radiohitarna ”När jag går ner” och ”Tröjan du hatar”. VeckoRevyn träffade hunkiga stjärnskottet Kim Vadenhag och luskade fram 12 sanningar…

Mer

Fakta Kim Vadenhag

Namn: Kim Vadenhag

Ålder: 22 år i år

Uppväxt: I Huddinge utanför Stockholm

Aktuell med: Jobbar just nu på debutalbumet till ”Norlie & KKV” tillsammans med Sonny Fahlberg. Albumet släpps i augusti.

Kim Vadenhag utgör tillsammans med Sonny Fahlberg gruppen ”Norlie och KKV”. För ett halvår sedan var de praktiskt taget okända för svenska folket, men nu toppar de hitlistorna. För tillfället jobbar de på sitt debutalbum som kommer i augusti.

Hej Kim, grattis till framgångarna! Det måste kännas bra?

– Tack! Ja, det är så sjukt, för ett halvår sedan var vi okända och nu blir spelningarna bara galnare och galnare. Fler och fler kan våra låtar, det är mäktigt. Det är extra kul att jag är självlärd, jag har aldrig gått hos någon sångcoach eller så men vi ska börja med det nu.

Du har samarbetat med den svenska rapparen Lazee. Vilken annan artist skulle du vilja göra ett ytterligare samarbete med?

– Det är Kanye West. Jag ser upp till honom, och tycker inte bara han är en skön rappare utan en konstnär också. Han är grymt duktig när det gäller det visuella. Killen har helheten! Jag var och såg honom på ”Way Out West” förra året, och nu har jag biljetter till Globen i maj.

Vad är roligast, att skriva eller framföra låtar?

– Shit, den är svår alltså. Jag älskar att stå på scen och jag gillar uppmärksamheten. Det har mer eller mindre blivit en vana. Så jag skulle nog vilja säga att det är roligare att framföra låtarna, det är då man får se resultatet.

På en skala från 1-10. Hur hunkig är du?

– Hur hunkig jag är.. Om Brad Pitt är en tia så är jag en tvåa, haha. Men jag säger nog en sexa, eller sjua. Jag tror tjejer gillar mina käkben, jag har fått höra det en del.

– Ja, jag hade också sagt dina käkben. Let’s face it, du ser ju bra ut!

– Haha, du tycker också det? Tack!

Du har nästan 5000 vänner på din facebook. Hur många av dem anser du vara dina ”riktiga” vänner?

– Då skulle jag vilja säga runt hundra, hundrafemtio kanske. Det är ju mer som en fanpage. Runt tjugo av mina vänner på facebook är väl riktigt nära.

Vad är det busigaste du gjort i dina dagar?

Det har ju hänt mycket sjukt när vi varit ute och spelat, festerna och allt sådant. När jag var yngre så var jag väl ganska tokig. Jag och några polare var nära att elda upp en hel äng en gång. Ängen var kanske som tre fotbollsplaner tillsammans. Shit, nu blir mamma inte glad, haha.

Du får lätt tjejers uppmärksamhet. Vad för tjejer attraheras du av?

– Grejen är att jag faller oftast för blonda tjejer, och varje flickvän jag haft har varit blond, så det faller väl sig naturligt att jag dras till dem. Längden spelar ingen roll men hon ska vara en blandning mellan snygg och söt. Absolut inte bara snygg, då tappar hon sin charm. Men tjejen ska vara glad, positiv, ödmjuk och sympatisk.

Hur charmar man dig bäst?

– Hon ska gå rakt på sak och inte vara blyg, utan visa vad hon känner. Jag tycker att självförtroende är viktigt. Jag vill att hon visar att ”Jag diggar dig, jag vill att du diggar mig” typ.

Skulle du kunna tänka dig att dejta ett fan?

– Man vet ju inte alltid om det är ett fan. Många på min facebook lägger väl till mig för det ytliga, och det är ju lite trist. Men jag skulle aldrig dejta ett hardcorefan, men gillar hon min musik, aight. Just nu dejtar jag inte mycket för det finns inte tid till det. Men jag dejtade mycket innan jag blev offentlig.

Melodifestivalen har nyss avslutats. Skulle du kunna tänka dig att ställa upp i tävlingen?

– Nej, det skulle jag inte. Folk tar inte Melodifestivalen på allvar, och det ogillar jag. Personligen skulle jag inte vilja gå den vägen för att bli känd eller få en hitlåt, då är jag hellre streetsmart. Däremot hade jag kunnat tänka mig att skriva en låt till tävlingen, det är en helt annan grej.

Hiphop är oftast mer än bara musik, det handlar lika mycket om styling. Vem stylar dig?

– I Norlie & KKV är det jag som är stylisten. Jag älskar mode och kläder. Just nu kör vi mycket på svart för vi känner för det. Har man ett par shyssta skor och en fet skinnjacka, då är man hemma!

Vilket är ditt bästa partytrick?

– Partytrick, shit. Jag har nog inget sådant – Jag och Sonny ÄR partyt!

Till slut. Vilken är den snyggaste kändistjejen?

– Petra ”September” Marklund. Jag tycker hon är precis det jag sa innan, en blandning mellan söt och snygg. Så vi säger henne.