in

12 sanningar om: E-Type

e type
12 sanningar om: E-Type

Eurotechnons hårfagre vikingahövding är tillbaka med nya skivan ”Eurotopia”. Veckorevyn.com frågar ut Martin ”E-type” Eriksson om kända flickvänner,  varför han samlar på vikingaskepp och tvingar ur honom hans bästa hårtips. Mer

DE FLESTA TYCKER NOG ATT EURONS BÄST-FÖRE DATUM GICK UT FÖR LÄNGE SEDAN. ÄR DET DE ELLER DU SOM HAR FEL?
–Alla som tycker att en viss typ av musik är fel är trångsynta. Genom att hävda att vissa saker är ute så kanske man vinner just den dagen men året därpå är man en loser.

stovel

SENASTE KÖP: Ett par höga antikbruna samestövlar från www.kero.se. De kostade 2 700 men jag har precis fått med en låt i Schlagerfestivalen så jag festar loss nu.

DET HÄR HAR JAG PÅ MIG JUST NU: Jeans från Stayhard – jag köper allt på nätet. Vita adidas-sneakers och tenniströja med skivbolagstryck. Jag har 100 stycken så jag slipper tvätta.

DITT BÄSTA HÅRTIPS: Gör en inpackning hos frisören – kille som tjej – man ser ut som nyfödd. Men just idag ser jag ser ut som en trollslända!

GRYMMASTE SAJTEN: Min sajt. Där kan man vinna en resa till en ö i Karibien!

SENAST JAG GJORDE BORT MIG SÅ: Gick jag på bio och träffade Idol-Markus några veckor innan finalen förra året. Jag sa ”lycka till i finalen, hoppas att du vinner, du är verkligen bäst” till honom. Några minuter senare inser jag att ALLA ”Idol”-deltagarna satt på samma rad. Han är grym, synd bara att han inte har några bra låtar. Låten jag har med i ”Melodifestivalen” var först tänkt för Markus

MIN PARADRÄTT ÄR: E-Types ungskarlskyckling – sjukt god och jävligt enkel. Rulla runt en hel kyckling i kryddor, salt, peppar och dragon, lägg den sedan på en bädd av paprika i lergryta. Häll över en halv flaska äppelcider och kör in i ugnen 220 gr, 75 min. Serveras med Felix potatiskroketter. Jag har hittat på receptet själv!

filippa

VILKA KÄNDA SVENSKOR HAR DU DEJTAT FÖRUTOM FILIPPA REINFELDT?
–Vi har inte dejtat varandra. Vi gick hand i hand när vi var 14 år. Jag tycker synd om Fredrik (Reinfeldt) som tror att vi har legat med varandra.

VÄRLDENS SNYGGASTE TJEJ? Rafaela Lindberg på Ekonominyheterna på tv4.

DET TRÅKIGASTE JOBB DU HAR HAFT? Personlig assistent åt en gammal nazist. Jag upptäckte att han var nazist när jag städade hans vind, han hade massa signerade ”Mein Kampf” på vinden. Då slutade jag direkt.

SENAST INKOMNA SMS: ”På torsdag kör vi!” från Jessica Andersson. Jag har releasefest då!
 
SENAST JAG GOOGLADE MIG SJÄLV SÅ:
Jag har aldrig googlat mig själv! jag skulle aldrig göra det. Usch! Har jag inte läst något har det aldrig hänt.

DET HÄR GÖR JAG OM 10 ÅR: Då räknar jag alla mina barn när de gjort om min bondgård till ett vikingaskepp. Hoppas jag.

ÄR DET BRA UR RAGGNINGSSYNPUNKT ATT ÄGA ETT VIKINGASKEPP?
–Inte om man vill ligga med Alex Schulman. Jag ska köpa ett till skepp så han håller sig borta. Ett skepp kostar ungefär en kvarts miljon. Jag har sju stycken!

FAKTA

Född: Uppsala, sensommaren 1965
Bor: Hemma i stockholm
Familj: Syrra, 6 st gudbarn, en farsa och två hundar som heter Vanda och Jeddan.
Aktuell: Med nya albumet ”Eurotopia” som släpps den 31 oktober.
Hemsida: www.etype.se
Bloggar jag läser: Jag förstår inte bloggar! Jag fattar inte att folk har tid att skriva dem. Fast jag har tänkt läsa Magnus Ugglas blogg men inte kommit så långt.

q

LÄS OCKSÅ: Läs mer om E-Type i Quetzalas Blogg.