in

12 sanningar om Chris Sörman

chris sorman artikel1

Var tar Chris en tjej på första dejten, måste man kunna åka snowboard för att ha en chans på honom, och vad gör han när ingen ser på? VeckoRevyn har pressat snowboardhunken Chris Sörman på 12 sanningar…

Mer

Fakta Chris Sörman

Namn: Chris Sörman

Årgång: 1985

Civilstatus: Singel

Aktuell: Med det egna underklädesmärket CAJS underwear och i VeckoRevyns killpanel.

Vi har fått in ett gäng önskemål om 12 sanningar på snowboardproffset Chris Sörman (du vet, snyggingen som är med i VeckoRevyns killpanel och som lanserat sitt egna underklädesmärke!) Och snälla som vi är ringde vi upp Chris i skidbacken och pressade honom på 12 sanningar. Varsågod!

Allright Chris, nu kör vi! Hur många gånger har du fått höra att du är lik Heath Ledger?

– Jo, det har jag fått höra ett par gånger, men inte jätteofta. Tar det dock som världens komplimang när någon säger det, så tack för den!

Vilken svensk kändis skulle du helst dejta?

– I många många år var det Ebba Hultqvist. Men nu skulle jag dejta Lena PH anyday.

Vad är det sjukaste en tjej har gjort för att få dig på fall?

– Haha, en viskning brukar räcka… nääh, men jag kan faktiskt inte komma på något specifikt. Men såhär, jag märker när någon intresserar mig och jag vet ganska tydligt vilken typ av kvinnor jag faller för, och har jag tur så är hon intresserad tillbaka.

chris sorman2

Chris har själv stått modell för egna märket CAJS. Foto: Victor Blomdahl, duoblau.com

Vad har du själv gjort för att fånga någons intresse?

– Jag går oftast rakt på sak. Tycker jag att någon är vacker så säger jag gärna det, och är jag intresserad av någon är jag inte heller blyg för att bara säga det rakt ut till personen. Jag gillar kvinnor som är självsäkra och det är kanske därför som jag försöker vara lite så själv…

Vart tar du en tjej på första dejten?

– Alltså… Gärna bara en lunch som första date. Då kan man spela lite rolig och lära känna varandra ytligt. Är man intresserad efter lunchen så är det ju bra, och då tar vi det vidare därifrån…

Hur får man dig på fall? Måste man kunna åka snowboard?

– Man måste absolut inte kunna åka snowboard, haha! Men det är svårt att få någon på fall. Tror bara att man ska vara sig själv och har man tur så gillar man varandra. Jag tror inte på genvägar…

Du har ju kastat kläderna i VeckoRevyn och poserar även för ditt egna underklädesmärke CAJS. Hur nöjd är du med din kropp på en skala från 1 – 10?

– Jag tränar mycket och tänker på vad jag äter. Jag är intresserad av hur kroppen funkar och tycker det är fascinerande hur man kan förändra sig genom att bara tänka på sin kost och träna. Men om jag säger 8,5 – 9?

Klar 10:a, enligt oss! Vad är det mest pinsamma som du har gjort?

– Jag är sjukt dålig på att komma ihåg namn och är ganska oallmänbildad i vissa ämnen, dessa faktorer brukar sätta mig i pinsamma situationer, usch!

Vad gör du när ingen ser på?
– Lyssnar på opera och tittar på ”freeski movies”.

Vilket var ditt bästa och sämsta betyg i skolan?

Mina bästa ämnen var gymnastik och matte, jag var inte lika bra på svenska…

Du har byggt ditt eget hus och känns allmänt händig. Du har inte funderat på att extraknäcka på ”Äntligen hemma”? Vi skulle kolla!

– Nja, jag var inte speciellt händig när jag började bygga huset… Inte nu heller för den delen, men min far kan vara den bästa snickaren ever! Och skulle dom erbjuda mig Martin Timells jobb ligger snowboardlivet risigt till.

Snowboardsäsongen går mot sitt slut. Vad gör du i sommar?

– Jag har jobbat med att bygga mitt hus under större delen av min offseason i två år. Nu är det klart, så jag kanske bara borde chilla? Näh, jag ska jobba med CAJS underwear som är helt nystartat. Men jag ska även försöka åka lite snowboard nu i sommar under partyseason…

Mer nyfiken på Chris? Du har väl inte missat att han bloggar på Finest.se!