in ,

11 uppdateringar i mobilen vi skulle dö av om de blev verklighet

uppdatering dragare

Som det är nu är det ganska lätt att komma undan utan att bli upptäckt när det kommer till att stalka sin crush lite extra eller att ignorera ett samtal från sin chef. Men tänk om det skulle vara i princip omöjligt att komma undan? Här är elva uppdateringar i mobilen vi verkligen skulle hata om de blev verklighet. Mer

 1. Folk får notifikation när du tittat på deras profil

  Det är den här uppdateringen som alla stalkers (alltså vi alla) verkligen skulle hata. Tänk hur världen skulle ändras om alla fick notifikationer varje gång du tittade på hens profil på Instagram/Facebook/Twitter och så vidare. OMG!

 2. Folk ser när du skärmdumpar sms och bilder på Instagram…

  Om det här skulle hända?! Vi kan inte längre skicka skärmdumpar på vår partners sms och fråga våra kompisar vad vi ska svara till exempel – bara en sån sak! Det värsta är att det nog är relativt lätt att göra en sådan här uppdatering (ni vet, om man kan sånt) så detta kanske faktiskt blir verklighet i framtiden.

 3. … De skulle också se vem du skickar skärmdumpen till

  Ni läste rätt. Inte nog med att personer får notifikationer om du skärmdumpar ett sms eller bild på Instagram – de skulle också veta vem du skickade den till.

 4. Folk ser när du ignorerar deras samtal

  Nu kanske de som ringer till dig tror att du är upptagen med att typ rädda världen när du inte svarar på deras samtal, även om du i själva verket bara ligger och tittar på din favoritserie och inte vill bli störd. Men tänk om folk fick notifikationer om att du aktivt bara ignorerade att svara när de ringde! Vi gissar på att din samtalstid hade blivit lite längre per månad.

 5. Alla författare till ditt meddelande visas

  Hur många gånger har du bett syskon/vänner/kollegor om hjälp att bäst författa ett meddelande till en vän, partner eller kanske chef? Svar: Förmodligen jättemånga. Tänk då om personen du skickar meddelandet också kunde se vilka som varit med och bestämt vad det ska stå. Så istället för bara ditt namn, som smset kommer från, står där också dina tre bästisars namn.

 6. Andra ser vem du chattar med

  Precis som man ser på Facebook vilka som blir vänner skulle man alltså kunna se vilka som chattar med varandra. Hejdå Messenger och hej jobbiga direktmeddelanden på Snapchat och Instagram hade vi sagt då!

 7. Folk ser hur länge du tittar och om du zoomat in på deras bilder

  Facebook, Instagram, sms – det hade inte spelat någon roll var. Om du tittade extra länge eller om du till och med zoomade in på bilden får personen reda på det. Hen skulle också få reda på VAR du zoomade in bilden extra mycket.

 8. Folk ser när du börjar skriva till dem – även om du ångrar dig

  Att gå in i en konversation du har med någon och börja skriva något för att sedan radera det igen händer titt som tätt. Funktionen finns redan på Snapchat men nu skulle folk få reda på när du började skriva, även om du väljer att radera det, i ALLA appar med chattfunktion. Nästa nivå på uppdateringen: Folk får också se vad det är du börjat skriva men sedan tagit bort.

 9. ”Meddelande läst från låst skärm” och när det är öppnat

  Vi kan ju redan se när våra meddelanden blir lästa, men tänk så här: Du får ett meddelande från en person du kanske inte direkt vill prata med och ser vad hen skrivit till dig ifrån den låsta skärmen, men du kanske väntar med att faktiskt öppna meddelandet i typ fem timmar, eller så kanske du aldrig öppnar det – och det här ser då alltså personen. Hen ser när du läst meddelandet från din låsta skärm och när du öppnat meddelandet. Nu kan INGEN leka svår och vänta en viss tid med att svara sin crush.

 10. Folk ser hur många gånger du tittar på deras story

  På både Snapchats och Instagrams ”story-funktion” kan man se vilka som tittat på de bilder eller videos man lagt upp. Men tänk om man också kunde se hur många gånger någon tittat på ens story? Glöm att kolla på din crushs videos fyra gånger på raken (om du nu inte vill att hen verkligen ska fatta vinken).

 11. Folk ser om du går tillbaka och läser era gamla meddelanden

  Att ha gamla sms-konversationer på mobilen är inget märkligt och ibland kanske man går in och läser i dem av olika anledningar. Man saknar sitt ex och läser gamla gulliga meddelanden (tips: radera ALLT från mobilen som har med ditt ex att göra) ni skickat till varandra eller undrar om du kanske överanalyserade det där meddelandet från din kompis som du nu är sur på. Jobbigt om personen skulle se att du gick tillbaka i konversationerna och läste då, va?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss