in

11 saker du inte visste om Selena Gomez – som kommer till Sverige i höst!

Selena Gomez kommer till Sverige!

Imorse kom en glädjande nyhet: Selena Gomez kommer till Sverige den 12 oktober 2016! Här är 11 saker du antagligen inte visste om artisten och skådespelaren. Mer

Äntligen! Selena Gomez meddelande imorse att hennes pågående ”The Revival Tour” kommer att komma till Europa, och Sverige! Senaste den 23-åriga sångerskan och skådespelaren uppträdde i Sverige var 2013 i Stockholm, och då var konserten slutsåld. Nu kommer hon alltså tillbaka. Den efterlängtade Sverigekonserten blir i Ericsson Globe, Stockholm den 12 oktober.

Gomez-fans bör vara beredda fredag den 29 april kl 09.00, för då släpps biljetterna till konserten.

Selena Gomez kommer till Sverige!

“The Revival Tour” följer upp det senaste albumet “Revival” som släpptes i höstas. Det är Selena Gomez andra album som intog förstaplatsen på Billboard-listan när det släpptes.

Selena Gomez kommer till Sverige

I samband med Sverigekonserten kommer hon även besöka Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Frankrike, Luxemburg, Tjeckien, Italien, Schweiz, Belgien, England, Irland, Spanien och Portugal. En rejäl Europa-turné med andra ord.

Selena Gomez hälsar till sina fans: “Jag har lagt ner hela mitt hjärta för att göra den här turnén riktigt speciell. Jag längtar att få resa genom Europa och träffa alla!”

Här är 11 saker du inte visste om Selena Gomez

1. Säger alltid tack
Selena Gomez är ensambarn och har genom åren fått höra att hon ska vara bortskämd. Något hon inte håller med om. ”Jag hatar när människor inte bryr sig om att säga ’tack’.”

[adSpace placement=”manual”]

2. Löshår, yes please!
Vi är väl alla lite avundsjuka på Selenas glansiga, volumösa, perfekta hår? Men i en video med Youtubern Lilly Singh berättade Selena med en axelryckning att ”mitt hår är väldigt fejk”.

Selena Gomez hårinspo

3. Tequila­drottning?
Äta citroner frivilligt? Ja, om du heter Selena Gomez. Hon snacksar gärna citroner med lite salt på. Andra använder det som tillbehör till tequila…

4. Britney är favoriten
”Den första konserten jag någonsin var på var en Britney Spears-konsert. Jag kommer ihåg att det var höjdpunkten av mitt liv dittills! Jag var i sjunde himlen!”. Hon berättar även att Brittan är en stor idol och inspiration för henne.

Selena Gomez och Britney Spears

5. Spegel, spegel…
På frågan om Selena ser sig själv som vacker svarar hon ”jag har lärt mig att man inte behöver fixa sig för att vara vacker. Vissa dagar gillar jag det jag ser i spegeln. Andra dagar känner jag inte att det är någon idé att ens försöka.” Hon är precis som vi alltså!

6. Sparkade sin mamma
Selena sparkade sin mamma från rollen som manager och passade samtidigt på att byta skivbolag. Hon ville testa att stå på egna ben. ”Jag vill känna mig lite obekväm. Jag vill vara min egen person, och testa mig själv. Se vad jag klarar av!”

[adSpace placement=”manual”]

7. Hånglar gärna med James Franco
I filmen ”In dubious battle” spelar Selena rollen som en ung mamma. Hon spelar mot snyggingen James Franco som även regisserar filmen. Och Selena gillade uppenbarligen att spela in scenen där hon kysser James. ”Jag skämtade och sa flera gånger, ’vi gör det igen va?’. Han är bra på att kyssas.”

Selena Gomez och James Franco

8. Dricker olivolja
Selena dricker alltid olivolja innan hon går upp på scen, ett tips hon fått från sångerskan Kelly Clarkson. ”Det är vidrigt men det hjälper till att skydda halsen.”

9. Älskar pizzakanter
Många tycker att pizzakanten är överflödig och slänger bort den, men inte Selena. Hon älskar pizza och äter varje del. ”Kanten är min favoritdel på pizzan!”

Selena Gomez älskar pizza

10. Hatar att dejta
Selena dejtar motvilligt. ”Jag hatar det. Jag blir knäpp av tanken på att killen har googlat mig innan vi träffas, det har hänt förut.”

11. Större än Taylor Swift
Selena Gomez har gått om Taylor Swift i antalet följare på Instagram. I skrivande stund har Selena 76,1 miljoner följare och Taylor 74,7 miljoner.

Selena Gomez och Taylor Swift

Av: Fridah Johansson och Emelie Lindblom Carlsson.