in

10 anledningar till varför vi älskar Ruby Rose (som kommer till Sverige i år!)

Ruby Rose spelar i Sverige i sommar.

När Ruby Rose klev in i Orange is the new black som Stella var det som att alla – kille som tjej – fick en gemensam crush. Med sin coola stil tog hon världen med storm och det finns säkert tusen anledningar till varför vi avgudar den australiensiska skådespelerskan. Här är tio av dem. Mer

1. Hon ÄR coolhet

giphy-10

Ruby Rose blir inte placerad i något fack, som många andra. Ord som häftig, cool och stark används vid beskrivning av henne. Hon är en häftig förebild som vågar vara originell.

2. Hon vågar blotta sig för världen

 


Hon är en av alla kändisar som vågar gå ut och erkänna att hon har lidit av depression.

3. Hon bryr sig om sina följare och fans

Hon är även en flitig twittrare och det är ofta som tweetsen riktar sig direkt till hennes följare. Hon pushar alla att ta hand om sig och vill få folk att känna sig uppskattade. Hon vet hur det är att känna sig nere och vill inte att någon ska känna sig ensam i det.

4. Hon får oss att tro att den man faller för INTE har med kön att göra

giphy-11

Hur många på denna planet är det som inte fallit för Ruby Rose? Vi skulle gissa att det är lika många killar som tjejer. Hon säger själv att hon ser sig själv som ”gender-fluid”, vilket innebär att hon inte definierar sig som ett visst kön, men hon är bekväm med att man använder det kvinnliga pronomen när man pratar om henne.

[adSpace]

5. Hon är en multitaskare när det gäller jobb

giphy-12

Modell, DJ, skådespelare OCH tv-programledare. Ruby bevisar att du kan bli en sak och sedan fortsätta i ett annat spår.

6. Hon tar strid för samhällsfrågor

giphy-13

Allt ifrån HBTQ till djurrättsfrågor. Ruby Rose engagerar sig för att vi ska få ett bättre samhälle och har dessutom gjort en hel del volontärarbete i sina dagar. Hur kan man inte digga det?

7. Hon är en inspiration när det kommer till hår…

giphy-14

Rosa, grönt, blått, mörkt, ljust. Den är kvinnan har provat allt och får det att fungera. Inget är för vågat, hon bara kör. Och hon har ju så rätt – det är bara hår. Det växer ut!

8. … och till tatueringar…

giphy-15

Här finns det många tatueringar att ta inspiration från. Med snygga sleeves så bryter hon normen (än en gång) och påvisar att det är snyggt även på tjejer.

9. … OCH till kläder!

giphy-19

Hon visar att man kan rocka flera olika stilar. Hon testar allt ifrån skjortor och rockiga linnen till häng i galaklänningar med Jessie J.

10. Hon har varit förband till Avicii!

giphy-16

Det måste ju bara betyda att hon diggar hans musik och indirekt då också Sverige!

Om du är ett lika stort fan av Ruby Rose som vi är så kan vi informera om att hon kommer till Stockholm Pride. På festen Closing Party, som arrangeras på lördagskvällen, är hon en av artisterna. Wiie!